Patty Brad over comeback Luv’: ‘Hartstikke leuk voor ze’

Ze wenst de dames het beste toe

De Nederlandse popgroep Luv’ maakt een comeback. Marga Scheide en José Hoebee staan binnenkort weer op de planken als meidengroep Luv’ en verwelkomen nieuw lid Chimène van Oosterhout. De groep gaat zonder Patty Brard verder. Aan RTL Boulevard laat Patty weten blij te zijn voor haar voormalig-collega’s.

Tevens laat ze weten haar oud-collega’s het beste te wensen.

Luv’

Patty Brard deelt met RTL Boulevard dat ze het tof vindt voor haar oud-collega’s dat ze opnieuw gaan optreden als Luv’. “Hartstikke leuk voor ze.” Dat Chimène het nieuwe lid is van de groep, was voor Patty een verrassing. “Ze hebben de komst van Chimène niet met mij overlegd, maar dat hoeft ook niet.”

Succes

Het is inmiddels tientallen jaren geleden dat Luv’ werd opgericht. Voor Patty ligt haar Luv’-tijd dan ook achter haar. “Het is voor mij jaren geleden, die tijd is voorbij.” Wel wenst ze Marga, José en Chimène veel succes toe: “Ik wens ze heel veel optredens en heel veel plezier.”

Vandaag werd bekend dat Luv’ een comeback maakt. Chimène kon haar geluk niet op toen ze een belletje kreeg van Marga of ze het nieuwe Luv’-lid wilde worden. Hier kun je meer lezen over de nieuwe Luv’.

Lees ook: Sandra Bullock onthult hoe het monster in Bird Box eruitziet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill