Dit eet supermodel Miranda Kerr op een dag

Zo blijft ze er fantastisch uitzien

We zijn maar wat gefascineerd met wat anderen eten. Helemaal de voedingsschema’s van celebs nemen we graag onder de loep. Zo eet Sylvie Meis supergezond en laat zangeres Cher melkproducten zoveel mogelijk staan. Dit keer waren we benieuwd wat een supermodel gedurende de dag eet en zochten we uit wat Miranda Kerr op een dag eet.

Er staat een aantal lekkere gerechten op het menu.

Miranda Kerr

De Australische Miranda Kerr is sinds 2003 model, maar werd bij het grote publiek voornamelijk bekend toen ze de titel van Victoria’s Secret Angel in de wacht sleepte in 2007. Tevens kennen velen haar als de ex van Orlando Bloom met wie ze drie jaar getrouwd was. Samen kreeg het stel zoontje Flynn. Inmiddels is Miranda getrouwd met de oprichter van Snapchat, Evan Spiegel, met wie ze zoontje Hart Spiegel kreeg. Miranda werkt niet meer als Victoria’s Secret Angel maar sleept nog steeds prestigieuze klussen als model in de wacht en heeft ze haar eigen cosmeticalijn. Tevens is ze veel bezig met voeding en trainen en deelde met Harper’s Bazaar hoe haar dagmenu eruitziet.

Dagmenu

Miranda Kerr is niet alleen model, maar ook nog eens moeder en zakenvrouw. Ze heeft veel energie nodig en vindt het daarom belangrijk om gedurende de dag voeding te nuttigen die rijk is aan voedingsstoffen. Zo ziet haar menu eruit:

Ontbijt

Citroenwater: voordat Miranda iets eet start ze de dag altijd met heet citroenwater.

Smoothie: als ontbijt maakt ze vaak een smoothie. Deze bestaat uit amandelmelk, papaya, spinazie, blauwe bessen, frambozen, amandelboter en hier doet ze nog een supplement van haar Kora Organics skin food in.

Pannenkoeken: voor haar zoon maakt Miranda graag kleine pannenkoeken. Deze pannenkoeken maakt ze van 2 eieren, havermout en een kleine banaan. Ze doet de ingrediënten in de blender en dan is het beslag al klaar. Ze bakt de pannenkoeken in kokosolie. Ze serveert de pannenkoeken met frambozen en kokosnectar.

Benieuwd wat er nog meer op het menu staat? Lees het op de volgende pagina.

Pagina 1/2