Foto: Pip Pellens gaat voortaan met rood haar door het leven

De actrice verruilde haar blonde haren voor een rode coupe

Of je nu al jarenlang hetzelfde kapsel hebt of pas nog de schaar in je lokken hebt gezet: zo nu en dan wil je iets anders. Actrice Pip Pellens is hier geen uitzondering op, zo blijkt uit een recente foto die ze op Instagram plaatste. De voormalig GTST-actrice verruilde namelijk haar blonde lokken voor een rode bos.

Het staat haar prachtig.

Actrice

Pip Pellens verschijnt al jarenlang op de buis en op het witte doek. In 2010 kroop ze in de rol van Wiet van Houten in de populaire Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden en daarna was ze te zien in andere andere Soof 2 en Tuintje in mijn hart. Ze was toen altijd te zien als blondine, maar de 25-jarige bleek het tijd te vinden voor iets anders.

Uiterlijk

Op Instagram presenteert de actrice haar nieuwe look. “Okay, dit is mijn nieuwe coupe! #readhead In de trant van; wie niet waagt, wie niet wint”, zo schrijft Pip bij de foto. Haar nieuwe lokken lijken in de smaak te vallen. Haar volgers schromen niet om hun mening los te laten op het nieuwe uiterlijk van Pip. “Staat je goed” en “Ziet er heel erg goed uit”, zijn enkel een greep uit de vele positieve reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Okay, dit is mijn nieuwe coupe! #redhead In de trant van; wie niet waagt, wie niet wint🍑

Een bericht gedeeld door Pip Pellens (@pippellens) op

Lees ook: Zien: kids van celebrities die inmiddels ook al volwassen zijn

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill