Wauw: Roxeanne laat groeiende babybuik zien op Instagram

Roxeanne Hazes

Haar babybuik groeit al rap!

De 25-jarige Roxeanne Hazes is zwanger en iedereen mag het weten; op Instagram showt ze haar rap groeiende babybuik. Ze is er trots op maar vindt de buik soms ook wel een beetje vervelend: “Ik verlang er naar weer op mijn buik te kunnen slapen.”

Ook moet de dochter van wijlen André Hazes er vaak uit ’s nachts.

Babybuik

Roxeanne, die sinds 2016 samen is met haar vriend Erik Zwennes, is in verwachting van haar eerste kindje. De zwangerschap verloopt voorspoedig, op wat gebruikelijke zwangerschapkwaaltjes na. Zo moet ze er naar eigen zeggen ’s nachts ’86 keer uit om te plassen.’ Niet alleen zij heeft last van dit ongemak: ook vriend Erik wordt niet ontzien: “Erik moet er ’s nachts ook uit, want ik kom zonder zijn hulp bijna niet meer uit bed.” Daarnaast vindt ze het ongemakkelijk dat ze momenteel niet meer op haar buik kan slapen.

‘Extra kilo’s Rox’

De zangeres geniet enorm van het zwanger zijn en van de band die ze nu al met haar ‘kleine jongen’ voelt: “Zwanger zijn is echt ongelofelijk mooi en leuk. Vooral wanneer hij na een drukke dag denkt ‘Slapen? Echt niet! Ik ga nog even veertig koprollen maken en laten zien hoe goed ik ben in karate.’ Op die manier voel ik me echt één met hem.” Wat ze minder gaat missen? “De extra kilo’s die ik er gratis bij krijg ga ik niet missen. Gelukkig zwellen niet alleen mijn enkels, vingers en kanus op door de zwangerschap. Mijn lippen zitten ook vol vocht. WIN WIN!”

🌎

Een bericht gedeeld door ⚡⚡⚡⚡DOCHTER DRE⚡⚡⚡⚡ (@roxeannehazes) op

Er zit een hamburger dwars. Ellende wel. 👍🏻

Een bericht gedeeld door ⚡⚡⚡⚡DOCHTER DRE⚡⚡⚡⚡ (@roxeannehazes) op

Lees ook: Prachtig: Roxeanne Hazes deelt eerste foto van babybuik

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Videostill