Oeh la la: Marieke Elsinga onthult wie haar celebrity crush is

Marieke Elsinga

Er is één man waar de radio-dj heeft een ‘vrijbrief’ voor heeft

Marieke Elsinga is dolgelukkig met haar vriend Sander. Toch heeft zij, net als bijna iedereen, een celebrity crush. In een serie van Qmusic onthult de radio-dj met welke knappe man zij wel een beschuitje zou willen eten. 

Leonardo DiCaprio

In de Qmusic-serie Een Zee vol Dilemma’s bespreekt Marieke elke week samen met collega Mattie Valk een aantal lastige dilemma’s. Alhoewel, het dilemma van deze week vindt Marieke allesbehalve lastig. De vraag luidt als volgt: kiest Marieke voor een etentje met de Spice Girls of een diner met Leonardo DiCaprio?

“Is dit oprecht een dilemma? Leonardo DiCaprio”, vertelt Marieke aan radio-collega Mattie. “Dit ervaar ik helemaal niet als een dilemma, dit ervaar ik als een kans!”, gaat ze verder.

‘Vrijbrief’

Marieke is op dit moment gelukkig in de liefde met Sander. De twee trokken onlangs bij elkaar in en genieten al een tijdje van het samenwonen. Toch gunt Sander Marieke ook een avontuurtje met de knappe Leonardo, als we Marieke mogen geloven.

“Hij valt alleen maar op supermodellen he, dus hij zou never nooit met mij naar bed willen, maar hij is mijn joker he!”, roept Marieke. “Van Sander mag ik.”

Lees ook: Marieke Elsinga over onzekerheid: ‘Ik zou graag liever zijn tegen mezelf’

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress