Roxeanne Hazes openhartig over lichaam na zwangerschap: ‘Een mooi zooitje’

Roxeanne Hazes zwangerschap

Roxeanne Hazes vertelt over haar lichaam na haar zwangerschap

Op Instagram is de 25-jarige Roxeanne Hazes veelal open over haar privéleven. Ze deelt zo nu en dan intieme kiekjes op haar pagina. Inmiddels is ze de trotste moeder van haar zoon Fender. Ook hier deelt ze de afgelopen tijd regelmatig een leuke foto van. Nu, een aantal maanden na haar zwangerschap, deelt ze ook hoe haar lichaam er na de zwangerschap uit ziet.

“Ik ben in mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen”, vertelt de zangeres.

Levensstijl

In juli beviel Roxeanne van haar eerste zoontje Fender. Op Instagram deelt ze een video van een gezichtsbehandeling die ze krijgt. Ze schrijft bij de video dat ze tijdens haar zwangerschap veel vocht vast hield en dat ze alles behalve gezond heeft gegeten. Dit resulteerde in een gewichtstoename van 30 kilo tijdens de zwangerschap. Een eventueel tweede zwangerschap zou ze graag gezonder willen aanpakken.

‘Mooi zooitje’

De behandeling die de zangeres onderging was een bindweefselmassage. Deze massage helpt haar lichaam en gezicht om te herstellen van de zwangerschap. Volgens Roxeanne was haar buik na de bevalling een zooitje. “Een mooi zooitje weliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht. Net als mijn gezicht. Zo’n bindweefsel massage is dan ook de ideale oplossing voor herstel”, aldus Roxeanne Hazes.

Bekijk hieronder de gedeelde video van Roxeanne Hazes op haar Instagram:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh, wat heerlijk dit! Niet als in: “Even lekker onstspannen.” Want dat is niet het geval. Dit is een bindweefselmassage. Onder andere om mijn lichaam en gezicht te laten herstellen van de zwangerschap. Vandaag weer bij die lieve Agnieszka geweest van @bodyfix.nl. Alles is onder handen genomen. Ik ben in mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen. Een hoop factoren speelden mee. Een enorme hoeveelheid vocht en ik heb alles behalve gezond gegeten. Iets wat ik zeker anders wil doen bij een volgende zwangerschap. Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje. Een mooi zooitje welliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht. Net als mijn gezicht. Zo’n bindweefsel massage is dan ook de ideale oplossing voor herstel. Dankjewel, Agnieszka. Voor je magische handen! You rock! ❤️ #bodyfix#bindweefselmassage

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Lees ook: Dochtertje Monica Geuze en Lars Veldwijk uit het ziekenhuis

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram, Roxeanne Hazes | Beeld: Instagram