Wauw: prinses Alexia heeft een nieuw kapsel en het staat fantastisch

En wat lijkt ze op haar moeder!

Vorige week werden de nieuwe staatsieportretten van Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes Alexia, Amalia en Ariane vrijgegeven. Op de foto van de prinsesjes valt opeens iets op: Alexia heeft haar kapsel veranderd. 

Wat ziet ze er fantastisch uit!

Staatsieportretten

De nieuwe staatsieportretten werden vrijgegeven ter ere van het vijfjarig koningschap van Willem-Alexander. Ze zijn gemaakt in het Koninklijk Paleis Amsterdam door de beroemde fotograaf Erwin Olaf. Prachtige, statige portretten maar wat vooral opvalt is het bijzonder mooie en nieuwe kapsel van prinses Alexia. Overigens zagen de andere prinsesjes er natuurlijk ook fantastisch uit!

Nieuw kapsel

Op de nieuwe foto’s is Alexia haar haar flink veranderd: ze heeft een prachtig nieuw in lagen geknipt kapsel dat donkerder van kleur lijkt dan het voorheen was. Haar haar is in losse krullen geföhnd en valt prachtig om haar gezicht heen. Gezegd moet worden dat ze echt bizar veel op haar moeder lijkt op deze foto’s! Ze is een evenbeeld van koningin Máxima geworden. Wat vinden jullie van de nieuwe look?

Lees ook: Zó zagen Willem-Alexander en Máxima er vroeger uit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: RVD, fotograaf: Erwin Olaf