Doutzen Kroes heeft een tropisch virus opgelopen

Doutzen Kroes

Al twee weken is Doutzen Kroes niet aan het werk

De Friese Doutzen Kroes kennen we natuurlijk allemaal als een heel bekend topmodel. Ze reist de hele wereld over voor haar modellenwerk en ook op het gebied van acteren gaat het de schone blondine voor de wind. Geheel ongevaarlijk zijn al haar tropische reizen naar het buitenland voor haar werk niet. Dat blijkt maar weer uit het tropische virus dat ze onlangs is opgelopen.

Topmodel Doutzen Kroes heeft een tropisch virus opgelopen.

Tropisch virus

De Friezin zit hierdoor al twee weken ziek thuis. Door de ziekte heeft het model al meerdere klussen moeten annuleren. Het is tot nu toe nog onduidelijk aan welk virus het model precies lijdt. Haar management laat aan RTL Boulevard weten dat Doutzen zelf ook geen idee heeft waar ze het virus precies heeft opgelopen. Het tropische virus is gelukkig niet levensbedreigend.

Griepachtige symptomen

Daarnaast laat haar management weten dat Doutzen last heeft van griepachtige symptomen. Ze lijkt zich soms even wat beter te voelen, maar kort daarna voelt ze zich weer slecht. Op het moment is ze in afwachting van de uitslagen van het onderzoek dat ze heeft gehad. Ze neemt nu haar tijd om thuis te rusten en te herstellen. We wensen haar veel sterkte en een voorspoedig herstel!

Lees ook: Roxeanne Hazes openhartig over lichaam na zwangerschap: ‘Een mooi zooitje’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill