Roxeanne Hazes blikt terug op oude zelf met aantal onherkenbare kiekjes

Roxeanne Hazes

Roxeanne zag er dertien jaar geleden heel anders uit!

Roxeanne Hazes heeft op Instagram een aantal throwback-foto’s gedeeld en blikt daarmee maar liefst dertien jaar terug in de tijd. De foto’s, die dateren uit 2006, laten Roxeanne zien op dertienjarige leeftijd. De zangeres zag er destijds toch heel anders uit dan nu en wij kennen haar haast niet meer terug!

Herken jij Roxeanne op de foto’s?

Uit de oude doos

De zangeres plaatste dit weekend een aantal kiekjes uit de oude doos op Instagram. De eerste uit de reeks betrof een foto uit 2006, waarop een dertienjarige Roxeanne het zichtbaar goed lijkt te kunnen vinden met een bakstenen muur. ”Het leven was hard in 2006. Net als deze muur”, schrijft de zangeres dan ook bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Life was hard in 2006. So was this wall. 😂👍🏻

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

 Donkere periode

In een jaar kan er zichtbaar veel gebeuren, zo laat Roxeanne zien met de volgende foto die ze plaatst, uit 2007. Hierop is te zien hoe ze in een ‘donkere periode’ verkeerde. Ze omschrijft het zelf als: ”En daarna kwam ik in de ‘De wereld is kut, meh. Ben ook ongesteld en al m’n vrienden zijn kutlullen’-fase. 2007 was leuk”.

Recent

Dat de zangeres er nu, op 26-jarige leeftijd, heel anders uitziet dan toen, wordt wel duidelijk uit de recente foto’s die ze onlangs van zichzelf plaatste. Roxeanne is al een tijdje bezig om haar oude figuur weer terug te krijgen. Ze liet eerder op Instagram al weten op het hoogtepunt van haar zwangerschap rond de 100 kilo te wegen. De dochter van André Hazes hoefde niet per se alle 30 kilo’s kwijt te raken die ze door haar zwangerschap aankwam, ”maar ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat het vermoeiend is”, vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. Dat Roxeanne hard heeft gewerkt aan haar uiterlijk, wordt wel duidelijk uit de onderstaande foto. Wat ziet ze er fantastisch uit!

Lees ook: Hoe gaat het nu met Aaron Jeffery uit McLeod’s Daughters?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse hoogte, fotograaf: Marcel Krijgsman