Hoe gaat het nu met Aaron Jeffery uit McLeod’s Daughters?

Van 2001 tot en met 2008 vertolkte Aaron de rol van Alex Ryan in de serie McLeod’s Daughters 

Veel films en series uit Australië zien we niet op de Nederlandse buis. Toch maakte televisiekijkend Nederland graag een uitzondering voor een serie: McLeod’s Daughters. De serie over de boerderij runnende zussen liep van 2001 tot en met 2008. We zagen acteur Aaron Jeffery terug in de meeste afleveringen van de serie en dat terwijl hij geen McLeod speelde. Hoe gaat het nu met de acteur die farmer Alex Ryan speelde?

Ken jij de serie McLeod’s Daughters nog?

Alex Ryan

Aaron Jeffery bouwde de afgelopen jaren een aardig cv op. Toch staat de acteur het meest bekend om zijn rol in McLeod’s Daughters. Acht seizoenen lang speelde hij de stoere Australische Alex Ryan en dat terwijl Aaron zelf uit Nieuw-Zeeland komt. Voor zijn rol in de serie won de inmiddels 49-jarige verscheidene prijzen. Overigens bezorgde de serie hem ook enige romantiek.

Relaties

Na zijn scheiding in 2006 begon Aaron een relatie met Michelle Langston. Michelle speelde in McLeod’s Daughters de rol van Fiona Webb. De relatie tussen de twee hield geen stand, maar op de set leerde Aaron wel iemand anders kennen, namelijk Zoë Naylor. Zij speelde in de serie Regan McLeod. 

Kinderen

De liefde tussen Zoë hield wél stand. De twee zijn nog steeds samen en verwelkomden in 2012 hun dochter Sophia Jade Jeffery.  Vier jaar later werden de twee opnieuw ouders, dit keer van een zoon genaamd Beau Charles Jeffery. Uit een eerdere relatie had Aaron ook al een kind.

Acteercarrière

Denk je dat het acteren plaats moest maken voor het vaderschap? Dan heb je het mis. De acteur vertolkt nog steeds de ene na de andere rol. Dit jaar werkte hij aan drie projecten, waaronder een korte film. Momenteel zijn de opnames gaande voor de serie Between Two Worlds waarin Aaron een van de hoofdrollen speelt.

Benieuwd hoe Aaron er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy 2015 everyone! All the best for a great year.

Een bericht gedeeld door Aaron Jeffery (@aaroncjeffery) op

 

Lees ook: Hoe gaat het nu met acteur Brett Tucker uit McLeod’s Daughters?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: DailyMail | Beeld: Videostill McLeod’s Daughters