Hoe gaat het nu met Ruud, Menno, Marion en Simone uit B&B Vol Liefde?

b&b vol liefde

Hebben ze de liefde gevonden?

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde begint al bijna, maar niet voordat we terugblikken met oud-deelnemers. Hoe gaat het namelijk met Ruud, Menno, Simone en Marion? RTL Boulevard vroeg het ze. 

Oud-kandidaten

Gisteren kwamen in Hilversum oude én nieuwe deelnemers van B&B Vol Liefde samen om alvast wat afleveringen van het nieuwe seizoen te bekijken. Een mooi moment om de oud-kandidaten eens stevig aan de tand te voelen, vond Aran Bade van RTL Boulevard.

Advies voor de nieuwe deelnemers

Waar Simone, Menno, Ruud en Marion het B&B Vol Liefde-avontuur al lang en breed achter de rug hebben, zijn er natuurlijk ook nieuwe kandidaten die wel wat advies kunnen gebruiken. Simone, die afreisde naar Portugal om het hart van Richard te veroveren, kan maar één ding zeggen: “Ik denk dat je het gewoon echt over je heen moet laten komen.” Menno, die in Frankrijk hopeloos verliefd werd op Natasja, zegt: “Hetgeen wat ik heb geleerd, is dat social media, omdat het juist anoniem is, kan het alle kanten op gaan. Laat je daar niet door beïnvloeden.”

Nieuwe liefde

Voor Simone, Ruud en Marion mocht de zoektocht naar de liefde in het programma niet baten. Maar hoe zit het nu eigenlijk met hun liefdesleven? Simone zegt voorlopig vrijgezel te zijn. “Ik ben nog aan het shoppen”, grapt ze. Marion, die langskwam bij de B&B van Hans in Frankrijk, heeft wel de liefde gevonden – al is het nog vrij pril. “Ik ben een maand geleden gekoppeld door de drummer van mijn band”, zegt ze daarover. Als kers op de taart is ook Ruud, die we allemaal nog kennen van zijn bezoek aan de pittige Astrid, ook weer verliefder dan ooit. “Mijn oude liefde. De grootste liefde die ik ooit ontmoet heb een keer in het verleden. We zijn nu weer bij elkaar.” Wat leuk!

Lees ook: Even voorstellen: dít zijn de 8 eigenaren van het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: B&B Vol Liefde