Deze BN’er wordt de nieuwe presentator van ‘Say Yes To The Dress!’

say yes to the dress

Deze presentator treedt in de voetsporen van Randy Fenoli

In 2016 meldde Amerikaanse zender TLC dat het een Nederlandse editie van de populaire realityserie Say Yes To The Dress zou gaan produceren. Nu is bekend gemaakt welke bekende Nederlander het nieuwe seizoen van het programma zal gaan presenteren.
Stylist van de sterren Fred van Leer zal de rol van de Nederlandse Randy Fenoli op zich nemen.

De perfecte jurk

In het bekende Amerikaanse programma worden aanstaande bruiden bijgestaan in hun zoektocht naar de perfecte trouwjurk voor op de grote dag. In oktober 2016 werd het eerste seizoen uitgezonden waarin ook Randy Fenoli zijn opwachting maakte. Toen liet onder andere Patricia Paay zich een bruidsjurk aanmeten in bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne.

Fred van Leer

Nu is het de beurt aan Fred van Leer: hij gaat het nieuwe seizoen van het programma presenteren. Volgens Fred is dit een grote droom die uitkomt: “Ik vind het programma al heel lang leuk en had al lang geleden bedacht dat als ik ooit gevraagd zou worden, ik direct ja zou zeggen. Dus ja, ik word de nieuwe Randy Fenoli!” Fred maakte het nieuws bekend op Qmusic en postte ook nog een foto van zichzelf in trouwjurk op Instagram: “Yess, ik mag het eindelijk bekendmaken!”

Lees ook: Schokkend: kindermake-up kan verschrikkelijke verwondingen veroorzaken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NU.nl | Beeld: videostill