Zo ziet de 21-jarige zoon van Linda de Mol eruit, wat een leukerd!

Linda de Mol

Johnny de Mol deelt een foto op Instagram

Noem een Nederlandse televisieshow of -serie of Linda de Mol heeft er wel deel van uitgemaakt. Vrijwel elke Nederlander weet wel wie de mediakoningin is, maar haar kinderen daarentegen zijn wat anoniemer dan hun moeder. Je zou bijna vergeten dat Linda twee grote kinderen heeft.

Vind jij Julian op zijn moeder lijkt?

Kinderen

Linda de Mol heeft twee kinderen met regisseur Sander Vahle: dochter Noa van 17 en zoon Julian die onlangs 21 kaarsjes uit mocht blazen. Julian Vahle werd 29 maart 21 jaar oud en dat vierde hij met zijn neef Johnny de Mol. De presentator zette zichzelf en zijn jarige neefje op de kiek en plaatste de foto op Instagram. Wij kunnen wel zien dat de twee familie zijn!

21 jaar

Johnny de Mol vindt het maar wat mooi dat zijn jongere neefje op elke plek van de wereld gezien wordt als volwassenen. “21 years old!! Legal to take you anywhere now!!”, schreef hij bij de foto. Julian kan met zijn leeftijd dan wel volgens de wet gaan en staan waar-ie wil, maar het lijkt er nog even op dat hij gewoon in Nederland blijft. Julian studeert momenteel namelijk nog aan het conservatorium in Amsterdam.

Lees ook: Johnny de Mol praat openhartig over de voorbereidingen op het aanstaande vaderschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram, Libelle | Beeld: Videostill