Angstig moment voor Shelly Sterk als ze haar baby niet meer voelt bewegen

Shelly Sterk

De schrik zat er goed in bij de aanstaande moeder

De zwangere Shelly Sterk kreeg afgelopen weekend de schrik van haar leven toen ze haar kindje opeens niet meer voelde bewegen in haar buik. De presentatrice dacht aan een miskraam en haastte zich naar het ziekenhuis. Daar bleek gelukkig dat alles oké is met haar baby. ”Hij was gewoon in de chillmode”, zo schrijft de aanstaande moeder opgelucht op Instagram. 

”Gisteren was het ineens de hele dag doodstil”, schrijft Shelly.

Doodstil

De schrik zit er goed in bij de zwangere presentatrice, die dit weekend haar kindje plotseling niet meer voelde bewegen in haar buik. Op Instagram schrijft de presentatrice: ”Ed (werktitel) is al 2,5 maand onwijs druk in m’n buik. De hele dag door salto’s, geschop en gedraai. En gister was het ineens de hele dag doodstil… Als je dan gaat Googlen schrik je je een hoedje”.

Chillmode

Op aanraden van de verloskundige liet Shelly een hartfilmpje en een echo maken in het ziekenhuis. De Shownieuws-presentatrice kon vervolgens opgelucht ademhalen toen bleek dat alles goed gaat met haar kindje. ”Hij was blijkbaar gewoon ineens extreem in de chillmode. Denk dat ‘ie te heftig gefeest heeft vrijdagavond. Nu al. (…) Ben onwijs opgelucht en kan niet wachten tot hij over een paar maandjes veilig in m’n armen ligt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gelukkig gaat het goed met mini Ed! En met m’n onderkin ook! 😂 Gisteravond zo lief geholpen door de verloskundige en verpleegsters. Ed (werktitel) is al 2,5 maand onwijs druk in m’n buik. De hele dag door salto’s, geschop en gedraai. En gister was het ineens de hele dag doodstil… Als je dan gaat googlen schrik je je een hoedje, dus voor de zekerheid toch maar de verloskundige gebeld. Die was in het ziekenhuis voor een bevalling en wilde graag dat ik toch even langs kwam voor een checkie. Dus hartfilmpje en echo van de kleine, gelukkig alles goed. Hij was blijkbaar gewoon ineens extreem in de chillmode. Denk dat ‘ie te heftig gefeest heeft vrijdagavond. Nu al. Op de echo liet ‘ie ook nog ff zien dat ie nu al de wiebeltenen van z’n moeder heeft (foto 2). De Sterkie tenen. Oh oh oh. Ben onwijs opgelucht en kan niet wachten tot hij over een paar maandjes veilig in m’n armen ligt 💙

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Zwanger

De 27-jarige blondine kondigde in april aan in verwachting te zijn van een jongetje, dat ze samen met haar man Mark Ebing mag verwelkomen. De kleine spruit zal naar verwachting eind augustus of begin september ter wereld komen. Het is het eerste kindje voor Shelly en Mark. Afgelopen juli gaven de twee elkaar het jawoord in het zonovergoten Assisi in Italië.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik word een voetbalmoedertje! 👶🏼💙 #hahaha #hetiseenjongen #feest #5maanden

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Lees ook: Joey uit Oh Oh Cherso in het huwelijksbootje gestapt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk