Dit vindt Sylvie Meis van Damiáns ‘bonusmoeder’ Estavana Polman

Sylvie gezinsleven

Sylvie vertelt openhartig over het gezinsleven

Damián, de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart, woont tegenwoordig bij zijn vader en diens vriendin Estavana Polman in Denemarken. Aan De Telegraaf vertelt Sylvie openhartig hoe ze dat vindt.

Vol lof

La Meis kan alleen maar positief zijn over de band tussen Estavana en Damián: “Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend. Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding.” Sylvie weet dat ze deze situatie niet voor lief moet nemen. “Het is fijn om te zien dat het zo harmonisch gaat. Dat is een blessing.”

Compleet gezin

Sylvie gaf in september het ja-woord aan Niclas Castello. Ook met zijn ‘bonusvader’ kan Damián het gelukkig goed vinden. “Een maand geleden, in de herfstvakantie, was hij bij me in Hamburg. We hebben een heel mooie tijd met zijn drietjes doorgemaakt. Dat pakt niemand ons meer af.” De momenten met haar zoon en kersverse echtgenoot  vindt de presentatrice geweldig. “Als we elkaar weer zien dan is het gezin weer compleet. Zo voelt dat.”

Lockdown

Door de coronacrisis is het niet makkelijk om elkaar geregeld te bezoeken. “Damián vindt het vooral erg voor mij dat we elkaar nu zo weinig kunnen zien door de nieuwe lockdown”, vertelt Sylvie. “Tuurlijk, kinderen missen hun ouders, maar ze zijn ook wat meer afgeleid: Damián heeft zijn voetbal, zijn school. Maar hij is lief en we FaceTimen veel.” Het laat de blondine echter niet koud dat ze haar zoon niet zomaar in haar armen kan sluiten. “Met het loslaten kan ik goed omgaan, maar een tweede lockdown vind ik heftig. Dat ik niet op vakantie mag, who cares. Maar dat je je kind niet kunt zien, daar gaat het echt pijn doen.” Toch weet Sylvie dat het voor Damián een goede keuze was om bij zijn vader in te trekken. “Dus ik accepteer het en maak er het beste van. Maar dat betekent niet dat ik niet af en toe moet slikken.”

Feestdagen

Eerder vertelde de presenatrice al hoe jammer ze het vindt dat ze de feestdagen misschien niet kan doorbrengen met haar familie. “Dat zou ik echt zo erg vinden, als dat niet gaat”, liet een emotionele Sylvie weten aan RTL Boulevard.

Lees ook: Even loeren: zo ziet de broer van Sylvie Meis eruit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill