Even loeren: zo ziet de broer van Sylvie Meis eruit

 

broer sylvie meis

De goede looks hebben Sylvie en broer Daniël duidelijk met elkaar gemeen

Voor zijn verjaardag zet Sylvie Meis broer Daniël in het zonnetje met een prachtige foto van hen samen.  Volgers zien gelijk dat de twee iets gemeen hebben: hun stralende uiterlijk: “Wat een knapperd!” klinkt het in de reacties.

Verjaardagskaarsjes

Daniël Meis is twee jaar ouder dan zijn zusje en mag vandaag 44 kaarsjes uitblazen. Sylvie grijpt de gelegenheid aan om haar broer eens liefdevol toe te spreken voor haar 1,3 miljoen volgers: “Fijne verjaardag, mijn ongelooflijk lieve en knappe broer. Daniël, ik ben zo trots om jouw zus te mogen zijn en ik hou zoveel van jou!” Daniël zelf reageert daarop met al even veel warmte: “Dankjewel, lieverd. Ik hou van je en ik kijk ernaar uit om je te zien in Florence” laat hij weten, verwijzend naar Sylvies Toscaanse bruiloft komend weekend.

Ander leventje

Dat broer en zus dol op elkaar zijn is wel duidelijk. Toch lijken hun levens behoorlijk van elkaar te verschillen. Daniël woont in Nederland met manlief Marcel Abbringh en werkte zowel in de politiek als in de communicatie. Als we zijn Twitter-bio mogen geloven, houdt broer Meis van politiek, eten, literatuur, geschiedenis, opera, klassieke muziek, kunst, reizen en luxe. In die laatste twee kan zusje Sylvie zich ongetwijfeld ook vinden. Haar vierdaagse bruiloft in een Italiaans landhuis is daar alvast een goed voorbeeld van.

Vind jij broer en zus Meis op elkaar lijken?

Lees ook: Benieuwd naar de broer van Yolanthe? Zo ziet Xavier Cabau eruit

Bron: Grazia, Twitter Daniël Meis, Instagram Sylvie Meis | Beeld: Brunopress / Action press