Sylvie Meis openhartig over relatiebreuk met Charbel: ‘Het werkte niet langer’

Sylvie Meis
De presentatrice praat voor het eerst over de relatie sinds de breuk

De breuk tussen Sylvie Meis en de Dubaise zakenman Charbel Aouad hield de gemoederen de afgelopen tijd flink bezig. Sylvie hield zich op dat moment buiten de speculaties rondom hun verbroken verloving, maar vertelt in haar column in het tijdschrift Grazia voor het eerst sinds de breuk over hun relatie.

‘Ik ben erg verdrietig geweest.’

Perfect stel
In haar column vertelt de 39-jarige openhartig dat de breuk haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Eind december werd bevestigd dat de twee niet langer een stel meer zijn en in Grazia schrijft ze dat het niet makkelijk was. “Ik ben verdrietig geweest, maar ik heb drie maanden de tijd gehad om daarmee om te gaan. Charbel en ik waren the perfect couple, maar we kwamen tot de conclusie dat het niet langer werkte.”

Uit elkaar
Een punt achter de relatie zetten was een bewust besluit en volgens de presentatrice gingen ze daar als volwassen mensen mee om. “Met respect, zonder drama, zonder ruzie. Er zal altijd liefde in ons hart zijn. We hebben niet dagelijks contact, want je moet ook detoxen van elkaar, maar het is goed zo.”

Opgelucht
Sylvie ging er een tijdje tussenuit en kwam tot rust in Miami. “Ik voel me zo gelukkig en bevrijd”, schrijft ze. “Het is moeilijk uit te leggen hoe licht mijn hart is nu het verlost is van alle druk en lasten die ik zo lang heb gevoeld.” Ook vertelt het model dat ze zich niet langer gaat verstoppen.

Diamanten ring
Ook nare roddels die onlangs over Sylvie werden verspreid, worden door de blondine de kop ingedrukt. Zo waren er geluiden te horen dat Sylvie de verlovingsring na de breuk nog steeds droeg om de schijn op te houden. “Ik bezit mijn eigen f*cking diamanten”, beet Sylvie van zich af. “Waarom moet ik überhaupt verloofd zijn om een diamanten ring te dragen? Zie het maar als een verloving met mezelf.” En hoewel Sylvie helemaal niemand een verklaring schuldig is, vertelt ze dat ze de ring die ze droeg gewoon uit haar safe haalde en besloot om deze te dragen.

Lees ook: Bruiloft van prins Harry en Meghan komt hélemaal niet goed uit voor William

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia, Linda | Beeld: Videostill RTL Late Night