Victoria Koblenko doet boekje open over relatietherapie met man Evgeniy Levchenko

De actrice vertelt openhartig over de ups en downs in hun relatie

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko stapten in 2015 in het huwelijksbootje. Een jaar later bezegelde het stel hun liefde met de komst van zoontje Kiy. Toch betekent dit niet dat het liefdesleven van Victoria en Lev – zoals ze haar man noemt – alleen maar over rozen gaat. In de nieuwe Nouveau spreekt de actrice openhartig over haar relatie met Lev. 

Relatietherapie

Victoria en Evgeniy kregen in 2004 een relatie, maar gingen vier jaar later uit elkaar. In 2015 kwamen ze weer bij elkaar en trouwden ze zelfs. In de jaren dat ze zijn getrouwd, gaat niet alles vanzelf. Aan Nouveau vertelt de actrice dat het stel een paar jaar geleden in relatietherapie ging. Het bleek een echte eyeopener te zijn voor de twee.

Eyeopener

“Waren we maar eerder in therapie gegaan, denk ik nu”, biecht Victoria op in Nouveau. “Maar de eerste jaren was dat voor ons een no-go area, een enorm taboe. Daarom strijd ik er ook voor om psychotherapie uit de taboesfeer te halen. Soms heb je gewoon een derde persoon nodig om de vertaalslag te maken, waardoor je snapt wat iemand werkelijk bedoelt.”

Kwetsbaar

Zowel Victoria als Lev kregen dankzij de therapie nieuwe inzichten over hun relatie. Zo deelt Lev dat hij nog een lange weg te gaan heeft en dat hij zich soms wat kwetsbaarder mag opstellen. “Voor mij was het al een hele stap om te willen inzien dat we er samen een emotioneel slagveld van maakten. En compleet opgebrand waren. Al die ruzies kostten zo veel energie”, vertelt de voormalig voetballer.

Veel geleerd

De twee hebben ontzettend verschillende karakters. Soms botst dat. Het stel vindt het belangrijk dat ze goed blijven praten en dat ze leren van de lessen die ze in het leven voor hun kiezen krijgen. “Het is gek hoe het leven loopt. En hoe je er soms geen grip op hebt”, vertelt Victoria.

Rare lessen

Voordat ze weer een relatie kreeg met Lev, was ze samen met een andere man. Met hem was ze bijna getrouwd. “Toen ik bijna trouwde, had ik niet kunnen bedenken dat Lev en ik weer samen zouden zijn. En toen Lev en ik dat wel waren, kon ik me niet voorstellen dat ik bijna was getrouwd. Wat wil het leven je dan leren, hè? Het zijn rare lessen. Als ik kon kiezen, had ik al die lessen en het gedoe willen missen. Want het is ook heel verdrietig en pijnlijk geweest”, sluit de actrice af. Victoria moedigt andere stellen daarom aan om altijd hulp te zoeken als ze er samen niet uitkomen.

Lees ook: Roxeanne Hazes plaatst pikant kiekje op Instagram om belangrijke boodschap te delen

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill