Is er nog hoop voor boerin Annemiek en Erik uit Boer zoekt Vrouw?

Annemiek en Erik

Zo gaat het nu tussen de twee

Boer zoekt Vrouw-kijkers zagen afgelopen uitzending dat Erik de boerderij van Annemiek verliet, en dat terwijl Erik en Annemiek gevoelens voor elkaar hadden. Romantici hoopten dat het toch nog wat zou worden. Is deze hoop onterecht of kan het tóch nog gebeuren?

Geen verzoening

Helaas, op een verzoening van de twee hoeven we niet te rekenen. Zelfs met een schop onder de kont van Yvon gaat het niet gebeuren. Tenminste, zo beweert weekblad Weekend. Erik en Annemiek zelf mogen er nog niets over zeggen, het Boer zoekt Vrouw-seizoen is immers nog niet afgerond. Weekend wist daarentegen wie geen spreekverbod had: de baas van Erik.

Geen contact

Weekend sprak met Zwier van der Weerd, de baas van de zorgboerderij waar Erik werkt. “Erik heeft geen contact meer met Annemiek”, wist de baas te vertellen. “Hij vond haar echt leuk. Natuurlijk kan hij best een relatie hebben met een meisje dat op ruim een uur afstand woont. Hij had die afstand zeker willen overbruggen.”

Bedenkingen bij programma

Zwier vermoedt dat Annemiek liever single wilde blijven. “Annemiek dacht waarschijnlijk: ik doe die jongens snel de deur uit, dan hoef ik niet op stedentrip met ze en ben ik er mooi vanaf.” Ook over het KRO NCRV-programma heeft Zwier niet veel goeds te zeggen. “Ik heb zo mijn bedenkingen bij dat programma.”

Slechte communicatie

Zwier bekritiseert de manier waarop de communicatie ging. Om die reden is het volgens hem vervelend voor Erik om de uitzendingen nu opeens zelf te zien. “Weet je wat het beroerde is aan het hele gebeuren? Dat Annemiek tijdens het programma is geïnterviewd en dat zij toen negatieve dingen over de jongens heeft gezegd. Dat hebben zij nu pas op tv gezien. Hadden die jongens geweten hoe ze over hen dacht, dan weet ik niet of ze nog zo lang gebleven waren.”

Lees ook: Waarom BZV-logé Vera er opeens zo zeker van was dat Geert niet bij haar paste

Bron: Show, Weekend | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk