Renée Zellweger hint opnieuw naar een vierde Bridget Jones-film

Bridget Jones

Wij zien dat wel zitten! 

Bridget Jones’s Diary was een daverend succes, Bridget Jones: The Edge of Reason was dat eveneens en ook de derde film Bridget Jones’s Baby, die pas 12 jaar later verscheen, trok volle bioscoopzalen. Duidelijk mag zijn dat we van de Britse blondine houden. Een vierde film zien wij wel zitten en als het aan actrice Renée Zellweger ligt, komt die film er!

Hopelijk hoeven we niet tig jaren te wachten op een vervolg.

Renée Zellweger

Sinds ook de derde film Bridget Jones’s Baby een waar succes bleek te zijn, gaan er al geruchten over een vierde film over die ietwat onhandige, maar toch ook erg charmante Bridget Jones. In 2017 en aan het begin van 2018 liet Renée Zellweger, die de rol van de blondine vertolkt, al weten dat het niet uitgesloten is dat een vierde film er komt en opnieuw spreekt Renée zich uit over een vierde film.

Vierde film

De Ierse website Her schrijft dat Renée Zellweger in een recent interview werd gevraagd of er nog een nieuwe Bridget Jones-film zou komen. “Ik weet het niet”, antwoordde ze daar eerlijk op. “Ik weet dat Helen het boek heeft geschreven, dus die is er.” Ze refereert hiermee aan Helen Fielding, de vrouw die alle Bridget Jones-boeken heeft geschreven. “Dus ik denk dat de mogelijkheid er is, als iedereen het wil.” En of we dat willen! Nu maar hopen dat alle andere acteurs en filmmakers het ook zien zitten!

Lees ook: Komt die derde Gooische Vrouwen-film er?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Videostill Bridget Jones’s Diary