Vreselijk nieuws voor boer Geert Jan

BzV

Het zit niet mee voor de boer

Enorm slecht nieuws voor voormalig Boer zoekt Vrouw-deelnemer Geert Jan. De paardenfokker moet namelijk na vijftien jaar nieuw onderdak zien te vinden voor zijn 60 paarden. Dat meldt weekblad Story.

Natuur

Geert Jan lag al langere tijd in de clinch met de gemeente, omdat de gemeente het gebied waarin Geert Jan woont, wil gebruiken voor natuurwinning. “Ze willen eigenlijk het hele gebied hier onder water zetten, voor de natuur”, vertelde Geert Jan aan Shownieuws. “In het huis mag ik blijven wonen, maar ik zal wel inkomsten moeten hebben om er te kunnen blijven wonen.”

Nieuw onderdak

Hoewel Geert dus wel in het gebied kan blijven wonen, geldt dat niet voor al zijn paarden. Voor het einde van de maand zal hij nieuw onderdak moeten vinden voor de dieren. Het nieuws komt hard aan voor Geert Jan, want hij is opgegroeid in het huis. “Ik ben er geboren. Mijn vader woonde er en mijn grootvader woonde er.”

Vloggen

Geert Jan deed vorig jaar mee aan Boer Zoekt Vrouw, waar hij zichzelf tot een echte publiekslieveling wist te maken. Zo verscheen hij tijdens een aflevering zelfs in een konijnenpak én timmert hij lekker aan de weg als influencer op Instagram. Daarnaast is Geert Jan te zien in zijn heuse eigen realityserie samen met boer Geert. De twee zijn aan het vloggen geslagen op YouTube in de serie De 2 G’s. Lekker bezig, Geert en Geert!

Lees ook: Boer zoekt Vrouw begint dit jaar met opnames nieuw seizoen

Bron: Shownieuws | Beeld: BzV