Wat een schoonheid: zó ziet de dochter van topmodel Heidi Klum eruit!

Heidi
Wat een prachtig meisje!

Heidi Klum staat bekend als een van de meest succesvolle modellen. De 44-jarige blondine verwierf faam door de swimsuit edition van het tijdschrift Sports Illustraded te sieren. De Duitse schone is nog steeds een succesvol model en ze wordt met de jaren mooier. Niet alleen Heidi is gezegend met goede looks, ook haar dochter Helene Samuel mag er zijn.

Ze heeft de goede looks van haar moeder geërfd.

Kinderen 
Heidi Klum is gezegend met vier prachtige kinderen. Heidi werd in 2004 voor het eerst moeder en bracht een meisje, Helene, ter wereld. Het Duitse model was toen niet meer samen met de biologische vader van het meisje, Flavio Briatore, maar had een relatie met zanger Seal. Hij adopteerde het meisje later. Samen met Seal kreeg Heidi drie kinderen: Henry (12), Johan (10) en Lou (8).

Adoptie
Helene -ook wel Leni genoemd- werd geboren toen haar ouders al uit elkaar waren. Haar moeder woonde destijds in Los Angeles terwijl haar biologische vader in Londen woonde. “We spraken elkaar twee uur per dag aan de telefoon, maar dat was niet genoeg”, liet Flavio aan het Italiaanse Il Corriere della Sera weten. Omdat zowel hij als zijn ex vinden dat een kind moet opgroeien in een gezin, besloten ze gezamenlijk dat het goed zou zijn als Seal het meisje zou adopteren. “Leni is mijn dochter, maar wij (Heide en Seal) waren het erover eens dat het goed is als Seal haar adopteerde. Een kind moet opgroeien in een familie.”

Schoonheid
Helene is inmiddels geen klein meisje meer en heeft net als haar moeder een passie voor mode. Het 13-jarige meisje beschikt net als haar moeder over prachtige blonde lokken en een stralende glimlach. Bekijk de foto’s van Helene en haar moeder hieronder. Wat een plaatjes!

 


Lees ook: zo ziet de dochter van Gloria Estefan eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Daily Mail | Beeld: Heidi Klum voor Lidl