Douwe Bob wordt voor het eerst vader

douwe bob vader

De zanger verwacht binnenkort zijn eerste kindje 

Tijdens een concert in Bloemendaal heeft Douwe Bob verklapt dat hij voor het eerst vader wordt. De zanger deelde de speciale boodschap met zijn publiek. 

Vader van een dochtertje

Op een video, in handen van Shownieuws, vertelt de zanger aan zijn publiek dat hij een dochter krijgt. “Er zit een lieve meid in het publiek. Ze heet Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en daar mag ik vader van worden”, zo deelt vader to be Douwe Bob. 

Papa in spé

Verder heeft de zanger zich nog niet uitgelaten over zijn aanstaande zwangerschap. Op social media blijft het stil en ook zijn management wil aan Shownieuws geen uitspraken doen over het privéleven van de papa in spé. 

Knipperlichtrelatie

Wie Loes is, is dan ook niet bekend. Onlangs ging zijn knipperlichtrelatie met vriendin Anouk uit. In een interview met Grazia zei hij in juni over deze relatie: “Je weet niet hoe dingen gaan. Ik geloof dat we zielsverwanten zijn. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden. Maar ik gun haar het beste. Als zij nu een leuke gast tegenkomt, denk ik serieus dat ik heel gelukkig voor haar zou kunnen zijn.” 

Lees ook: Douwe Bob over relatiestatus: ‘Ik ben heel gelukkig’

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress