Wedding bells: boerin Bertie is verloofd!

bertie

Tijdens een romantisch moment ging ze op één knie voor haar Rosita

Je kunt haar niet vergeten zijn: boerin Bertie van Boer zoekt Vrouw. Hoewel we al een tijdje niet veel van haar gehoord hebben, is er nu geweldig nieuws voor de boerin: ze gaat trouwen met haar grote liefde Rosita!

Op één knie

In Onze boerderij in Europa was te zien hoe Bertie op één knie ging voor Rosita. Tijdens een momentje samen begint de boerin aan een liefdesverklaring, waarna ze haar grote liefde ten huwelijk vraagt. “Wil je met me trouwen?”, vraagt ze, waarop Rosita vol tranen volmondig ‘ja’ zegt.

Liefdesverhaal

Bertie leerde Rosita inmiddels alweer bijna tien jaar geleden kennen tijdens Boer zoekt Vrouw. Hoewel ze in eerste instantie voor mede-deelneemster Esther koos, was die relatie al snel weer voorbij, waarna in 2017 het pad van Bertie en Rosita toch weer met elkaar kruisten. Met alle gevolgen van dien – want inmiddels zijn de tortelduifjes al ruim vijf jaar bij elkaar en wonen ze samen in Zeeland.

Grote liefde

Eerder vertelde Bertie al eens hoe gek ze is op haar grote liefde: “Tijdens de opnames was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is één van de mooiste dingen die me is overkomen.” Lief!

Lees ook: Yes! Op déze datum gaat het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde van start

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, RTL Boulevard | Beeld: Videostill Boer zoekt Vrouw