Wow: dit verdient Yvon Jaspers per aflevering van Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers

Het is goed boeren voor de presentatrice

Van boeren die wat onwennig aan het speeddaten zijn tot prille liefde op de boerderij: Boer Zoekt Vrouw is keer op keer een groot succes. Aan Yvon Jaspers de taak om de boeren bij te staan in hun zoektocht naar de waren. Maar wat verdient de presentatrice hier eigenlijk mee? 

Stapje terug

In 2021 nam Yvon Jaspers een stapje terug. De presentatrice was dat jaar slechts zeven keer op televisie te zien met een eigen show. Ze presenteerde zes afleveringen van Onze Boerderij in Europa, en de zevende keer was de aftrap van het afgelopen Boer Zoekt Vrouw-seizoen. Hoewel ze minder op de buis was, merkt ze dit absoluut niet in haar portemonnee.

Kijkcijferhit

Na vele seizoenen kunnen we nog altijd stellen dat Boer Zoekt Vrouw, met zo’n drie miljoen kijkers per week, een ware kijkcijferhit is. En ook Yvon Jaspers boert goed bij het programma. Als ze het maximale salaris bij de NPO opstrijkt, dan kan de presentatrice 200.000 euro per jaar bijschrijven op haar bankrekening. En aangezien het boerendatingprogramma ontzettend populair is, is het erg aannemelijk dat dit gebeurt, stelt Weekend. Dat betekent dat Yvon maar liefst 30.000 euro per aflevering krijgt. Ka-ching!

Nieuwe stellen

Voor dat enorme bedrag heeft Yvon dit seizoen in elk geval weer goed werk afgeleverd. Het programma heeft maar liefst vier nieuwe stellen opgeleverd, een prima score als je het ons vraagt! De Friese Jouke is nog altijd dolgelukkig met zijn Karlijn. Boerin Janine uit Limburg haalt Friesland naar het zuiden, want zij en Sander hebben inmiddels een stabiele relatie. Op Instagram deelden ze zelfs een kiekje van hun eerste etentje in het openbaar. Ook boer Evert en zijn Maud hebben het erg gezellig samen. En tot slot, Hans vond zijn ‘Grietje’ in Annette. Voor boer Rob liep het avontuur helaas minder goed af, want een romantische klik met Wendy bleef uit. Wij kijken alweer uit naar het volgende seizoen!

Lees ook: Dit is het salaris van presentatrice Eva Jinek

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Love Reality | Beeld: KRO-NCRV (Linelle Deunk)