Babynieuws: Michelle (BZV) en Maarten hebben een dochter gekregen

boerin-Michelle

Hun liefde is bezegeld met een kleine spruit

Via het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw leerde boerin Michelle haar grote liefde Maarten kennen. Op de Instagrampagina van het programma zijn vandaag twee foto’s geplaatst om aan te kondigen dat Michelle en Maarten een dochter hebben gekregen. Wat een leuk nieuws!

Al anderhalve maand extra gelukkig

Op de Instagrampagina van Boer Zoekt Vrouw zijn twee foto’s gedeeld. Op de eerste foto zien we een baby met een snoezig pakje aan, liggend op een schapenvachtje. De tweede foto toont Michelle en Maarten met hun kleine spruit voor de kerstboom. Het meisje heeft een prachtige naam: Jasmijn. Ze is geboren op 16 november 2021. Inmiddels is ze dus al ruim anderhalve maand oud.

Michelle plaatste op Eerste Kerstdag al een foto van haar gezinnetje op Instagram. Het Instagramaccount van Boer Zoekt Vrouw is nog behoorlijk wat groter, waardoor veel mensen vandaag pas op de hoogte werden gesteld van de gezinsuitbreiding. Waarom ze besloten hebben om het pas later op social media te delen? “We hebben de eerste weken er bewust voor gekozen om deze tijd te gebruiken om elkaar te leren kennen en te wennen aan elkaar. En daar zijn we zo blij mee”, laten ze weten aan Shownieuws. Ze zijn enorm blij met hun kleine meid. “Het gaat nu ongelooflijk goed. De borstvoeding loopt super, Jasmijn groeit als kool en er zijn zelfs al wat nachten dat ze acht uur achter elkaar doorslaapt”.

Jongen of meisje?

Van tevoren wisten Michelle en Maarten niet of ze een dochter of een zoon zouden krijgen. Toch kwam dit wel handig uit: “De jongensnaam waren we ook nog steeds niet helemaal over uit. We hadden er wel één, maar die voelde nog niet perfect. Jasmijn vinden we allebei een hele mooie naam, dus het had gewoon zo moeten zijn.” Het is een heerlijke tijd voor Michelle. “Iedereen doet een beetje extra, en daardoor heb ik echt verlof. Dus ik bemoei me ook helemaal nergens mee. Heel fijn dat we het zo goed geregeld hebben. En we zouden heel graag nog meer kindjes willen. Genoeg plek hier op de boerderij!”

Nieuw seizoen van het populaire programma

Op 27 februari gaat het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw van start. Het zou eerder al beginnen, maar werd verplaatst vanwege de Olympische Winterspelen in China. Het wordt een bijzonder seizoen, met de oudste deelnemer ooit: de 69-jarige paardenhouder Hans uit Noord-Brabant. Wij gaan zeker kijken!

Lees ook: Niet alle dromen zijn bedrog: Yvon Jaspers wordt zelf boerin

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress