Is dit koppel uit Temptation Island VIPS al uit elkaar?

temptation island vips
Zijn deze Temptation Island VIPS al uit elkaar?

Temptation Island VIPS begint over precies twee weken, op 7 juni, maar er wordt nu al druk gespeculeerd over de relaties. Dat komt natuurlijk omdat er bekende Nederlanders meedoen die al volop in de spotlights staan. De opnames van het programma zijn al geweest, dus er is in het echt al heel wat gebeurd. Wij zien dit natuurlijk pas vanaf juni, maar de koppels weten zelf al of ze nog bij elkaar zijn of niet.

Was dit een verspreking?

Donny Roelvink

Vorige week werd bekend gemaakt dat Donny Roelvink, de zoon van zanger Dries Roelvink, meedoet samen met zijn vriendin Amijé Roos. Het stel is iets langer dan een jaar samen. Amijé bleef voorheen meer op de achtergrond, en ook Donny stond nog een beetje in de schaduw van zijn boer Dave. Daar komt verandering in met Temptation Island VIPS, want daar zullen ze zich toch wel (wellicht letterlijk) blootgeven.

Dries

Gister belde DJ Gerard Ekdom met Dries Roelvink om een praatje te maken over het burgermeesterschap in Amsterdam. Daarin vertelde Dries over een nieuw project, een mini documentaire over het nummer Seperate Ways van Elvis Presly. Elvis schreef dit nummer tijdens zijn scheiding. Dries vertelt dat hij dit nummer hoorde in de auto met zijn zoon Donny, die het nummer draaide. Aandachtige luisteraars vonden het verdacht dat er zo’n groot ding wordt gemaakt van het feit dat Donny een nummer over een break-up luistert.

Verklapt

Het blijft niet bij dit statement alleen. Dries voegt hieraan toe dat de relatie tussen Donny en Amijé ‘aan het wankelen is’. Wat dit betekent, daar kunnen we alleen maar naar gissen. Zou een van de twee vreemdgaan op Temptation Island? Of is er een andere reden dat het niet zo goed gaat? We zijn benieuwd!

Dit zijn Donny en Amijé:

👫✨

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink.⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

Latin village 2017 💛

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink.⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

Lees ook: Sonja Bakker pronkt met een afgetraind lichaam ondanks haar mening over fitgirls

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Videostill Temptation Island VIPS