Roxeanne Hazes weer aan het werk na zwangerschapsverlof: ‘In het begin moest ik wel slikken’

Roxeanne Hazes zwangerschapsverlof

Ze gaat weer aan de bak

Het is inmiddels elf weken geleden dat Roxeanne Hazes beviel van zoontje Fender en dat betekent dat haar zwangerschapsverlof er weer opzit. Hoewel het voor een nieuwbakken moeder erg lastig kan zijn om weer aan het werk te gaan, viel dat voor Roxeanne nog enigszins mee. De kleine ging gewoon met haar mee.

Ze kon Fender gewoon mee nemen.

Einde zwangerschapsverlof

“In het begin moest ik wel slikken en dan ga je de dagen aftellen. Dan denk je: nog tien dagen en dan moet ik weer gaan werken”, vertelt de volkszangeres aan Shownieuws over het einde van haar zwangerschapsverlof. “Maar uiteindelijk is het ook wel heel lekker om weer de deur uit te zijn. Je wordt langzaamaan weer een beetje mens en niet alleen maar mama. Dat is ook wel even prettig”, vertelt de 25-jarige brunette.

Volle agenda

De zangeres had gisteren meteen een volle agenda. Samen met Xander de Buisonjé bracht ze bij verschillende radiostations een bezoekje om de concerten van Holland zingt Hazes op 22 en 23 maart te promoten. Gelukkig hoefde Roxeanne haar zoontje niet te missen, want hij ging samen met zijn vader Erik ook mee. “Ik heb een ontzettend lief en zoet jongetje en ik neem hem overal mee naar toe”, vertelt de trotse moeder.

Negatieve reacties

Hoewel Roxeanne bij de radiozenders te gast is om te praten over de aankomende Holland Zingt Hazes-concerten, wil ze nog wel even ingaan op alle kritiek die ze de afgelopen tijd heeft gekregen. Zo plaatste de brunette onlangs een foto op Instagram waarop te zien is dat ze met haar zoontje in bad zit en eentje waarop te zien is dat ze borstvoeding geeft. Dit maakte vele tongen los en daar is Roxeanne wel klaar mee. “Er zijn een paar malloten die dat dan toch weer seksueel vinden. Ik vind dat gewoon gestoord.” Ook vindt ze het niet normaal dat iedereen tegenwoordig te pas en te onpas hun ongezouten mening deelt. “Ik stoor me wel echt aan het feit dat mensen alles maar kunnen zeggen op jouw Instagram.”

Lees ook: Roxeanne Hazes blikt terug op ‘meest bewogen jaar uit mijn leven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill RTL Late Night