Deze accessoiretrend gaan we dit najaar veel zien

Wat vind jij van deze trend?

Zo nu en dan is het leuk om in de gaten te houden welke trends er spelen. Het ene moment dragen we een praktische heuptas en het andere moment worden we verwacht op een heel klein naaldhakje rond te lopen. Praktisch of niet praktisch: trends komen en gaan. Momenteel zien we op Instagram een nieuwe trend voorbij komen. En of dit praktisch is? Dat kan je zelf wel invullen.

Meer dan een telefoon, pinpas en een lippenstift past er niet in.

De mini-tas

Op Instagram zien we ‘m vaak voorbij komen: de mini-tasjes. Ze zijn er in alle kleuren, vormen en formaten: maar klein is-ie sowieso. Menig Instagram-meisje draagt de tas als een crossbody-variant. Dit betekent dat je de tas om je heen hangt en een beetje aan de zijkant van je buik laat hangen. Zo is het kleine tasje alsnog goed zichtbaar en maakt hij je outfit af. Je kunt het zien als een accessoire, waarmee je een simpele outfit afmaakt. Er kunnen dan niet heel veel spullen in, maar het oog wil ook wat. Toch?

Dit bericht bekijken op Instagram

 

More pictures from @cphfw are up on @vogueparis

Een bericht gedeeld door Søren Jepsen (@thelocals) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

might’ve jumped the gun on putting away my heavy winter coats last week…

Een bericht gedeeld door lauren caruso (@laurencaruso_) op

Trends

We zijn benieuwd hoe lang de minitassen het straatbeeld gaan domineren. Grappig genoeg kunnen de trends soms net zo snel weer gaan als ze kwamen. Trends zijn van alle tijden en regelmatig wordt een trend van vroeger in een moderner jasje gestoken. Niet alleen op het gebied van kleding verandert er veel, ook kapsels veranderen. Ben je benieuwd naar de modetrends in de loop der jaren? Neem dan een kijkje op deze interactieve tijdlijn van Wenz! Daar lees je alles over modetrends en kapsels van vroeger en nu. De tijdlijn biedt jou een kijkje in elk modetijdperk vanaf de jaren 20 tot 2010.

Lees ook: Met dit middeltje kun je in een handomdraai langere wimpers krijgen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash