Aha! Dít zijn de minst pijnlijke plekken voor een tattoo

tattoo

Altijd al nagedacht over welke plekken het minst pijn doen voor een tattoo?

Wil jij heel graag een tattoo laten zetten, maar ben je bang dat het ontzettend pijn gaat doen? Dat kunnen we begrijpen. Het is natuurlijk ook geen prettig idee dat iemand met een naald je huid bewerkt. Gelukkig zijn er plekken die minder pijn doen bij het zetten van een tattoo. 

Tattoo

Om helemaal goed voorbereid te zijn voordat je een tattoo gaat zetten, is het handig dat je alvast een plek uitzoekt waar je hem graag wil hebben. Natuurlijk wil je eerst kijken naar de plekken die het minst pijn doen, maar wat zijn die plekken eigenlijk? Mocht jij nog niet zeker weten op welke plek je hem wil zetten, dan zou dit kunnen helpen om het perfecte plekje te bepalen.

Je billen

Misschien niet een plek waar je meteen aan denkt bij het zetten van een tattoo, maar geloof het of niet: er zijn mensen die dit wel doen. Doordat je billen (meestal) wat meer vet bevatten dan andere lichaamsdelen, doet het automatisch minder pijn als je hem hier laat zetten. Leuk om te weten, maar deze plek is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend.

Onderkant van je been

Een andere optie voor een minder pijnlijke plek als je een tattoo wil zetten: de onderkant van je been. Ook dit is niet echt een populaire plek voor een tattoo, maar wil je een keer origineel zijn? Dan is een tattoo op de onderkant van je been zeker een aanrader.

Binnenkant van je arm

Ook de binnenkant van je arm is een minder pijnlijke plek voor een tattoo. Zolang je maar niet te dicht in de buurt komt van je pols, zit je goed. Daarnaast is deze plek erg populair, waardoor jij dit waarschijnlijk ook een mooiere plek vindt dan op je billen of benen.

Bovenkant van je arm

Stoer en niet heel pijnlijk. De bovenkant van je arm staat ook genoteerd als één van de minst pijnlijke plekken om een tattoo te laten zetten. Begint het al duidelijker te worden voor jou waar jij je tattoo gaat laten zetten?

Bovenkant van je rug

Je verwacht het misschien niet, maar een tattoo laten zetten op de bovenkant van je rug scheelt je ook heel wat pijn. Pas alleen wel op dat je niet te dicht bij je nek komt. Hier doet een tattoo zetten namelijk wél heel erg veel pijn.

Dijen

Last but not least: je dijen. Op je dijen zit namelijk relatief veel vet. wat betekent dat het ook hier minder pijn zal gaan doen bij het zetten van een tattoo. Onthoudt hierbij wel goed dat alleen de buitenkant van je dijen minder pijn doet, de binnenkant daarentegen… Ouch!

Lees ook: Nooit meer lippenstift: je kunt nu je lippen laten tatoeëren

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels