Weet je even niet meer wat je met je haar moet? Probeer dan déze haartrend voor dit seizoen eens!

kapsels gezichtsvorm

Perfect als je binnenkort naar de kapper wilt!

Het herfstseizoen is in volle gang. We maken ons huis weer gezellig en trekken de warme winterkleding weer uit de kast. Maar we vergeten hierbij dat ons kapsel ook wel weer een beurt bij de kapper kan gebruiken. Geen idee wat je met je haarkleur moet doen? Dan is misschien deze nieuwe haartrend voor dit seizoen wat voor jou!

Met deze haarkleur ben je helemaal klaar voor de aankomende feestdagen.

Seizoenskleur
Welke kleur we dit najaar overal gaan terug zien? Als we alle bekende haarstylisten mogen geloven is dat de kleur: root beer. Deze prachtige donkere kleur past perfect in dit kouder wordende seizoen. De donkerbruine haarkleur wordt gecombineerd met roodachtige highlights. Deze kleurenmix geeft je haar een warme gloed en uitstraling.

Root beer
De naam van deze haartrend, root beer is afkomstig van het Amerikaanse wortelbier. Dit alcoholvrije drankje is donkerbruin en roodachtig van kleur. Waarschijnlijk is dit dan ook de inspiratie geweest voor verschillende kappers en haarstylisten in Amerika. Al met al dus de perfecte haarkleur voor dit seizoen, dat je haar een gezonde, glanzende en warme gloed geeft. Wij zien deze haarkleur zeker wel zitten dit seizoen! Wanneer maak jij een afspraak bij de kapper?

Kickstarting fall off with a PSL dress and a splash of spanx 😂

Een bericht gedeeld door Sarah Hyland (@sarahhyland) op

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Lees ook: Word je de laatste tijd geteisterd door haaruitval? Dat kan hierdoor komen!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash