Back and better than ever: de leren legging maakt een comeback!

leren legging

Wij houden ervan!

We zien steeds vaker oude fashion statements terugkomen in ons modebeeld. Zo zagen we de low rise jeans zijn comeback maken, zijn de UGG’s weer helemaal hot and happening en zien we ook steeds vaker weer de leren legging terugkomen! 

Leren legging

Dacht jij dat de leren legging passé was? Think again. Het eens zo geliefde (hallo 90’s!) en toen zo gehate item maakt dankzij Hailey Bieber een comeback.

Tijdens haar New Year’s Eve tripje naar Aspen met vriendin Kylie Jenner werd Hailey gespot in een all-black aprés-ski outfit. Ze droeg een oversized Saint Laurent jas, YSL handtas en zonnebril, maar ook leren Loewe puffer boots met een bijpassende legging. En nu miss Bieber de legging heeft goedgekeurd, is het slechts een kwestie van tijd tot de winkels er weer vol mee liggen.

leren legging

Zo draag je hem

Oké, we geven toe, een (faux) leren legging ziet er allesbehalve comfortabel uit. Maar niets is minder waar! Heb je er eentje gevonden die lekker veel stretch heeft, dan zit hij net zo lekker als een normale legging en trek je hem voorlopig dus ook niet meer uit!

Hoe je de trend combineert? Met een grote gebreide trui, oversized blazer of met een wijde witte blouse. Combineer de legging zoals Hailey met een lange wollen mantel, of ga voor leather on leather met een lekkere grote leren jas. Chunky sneakers, grote boots of UGG’s eronder en je bent ready to go.

Lees ook: Op déze manier oog je jonger met grijs haar

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Happy in Shape, Who What Wear | Beeld: Brunopress, iStock