Tieners proberen massaal deze bizarre trend voor vollere lippen

De ‘glued lip’-challenge gaat momenteel viraal

De meesten van ons zijn helaas niet gezegend met natuurlijke volle lippen. Wanneer je dunne lippen hebt en hier erg mee zit, kun je ervoor kiezen om lipfillers te gebruiken, maar dat vinden veel mensen maar een eng idee. Bovendien zijn lipfillers niet zonder risico, geen strak plan dus. Voor wie zich tóch te veel stoort aan die dunne lippen, is er nu een bizarre oplossing, die momenteel het hele internet overgaat. Het enige wat je ervoor nodig hebt om een paar volle, kissable lippen tevoorschijn te toveren, is… een tube lijm!

Aan de trend kleven wel enkele risico’s.

Glued lip-challenge

Wanneer het gaat over het krijgen van vollere lippen, komen de gekste tips voorbij. Zo zagen we eerder hoe lippen vacuüm werden gezogen met een glaasje, of dat er massaal wasabi op de lippen werd gesmeerd. Ook nu is er weer een bizarre trend opgedoken: de ‘glued lip-challenge’. Hoe het werkt? Je smeert simpelweg wat superlijm boven je lip, laat dit een paar seconden drogen en drukt vervolgens je lip er tegenaan. In de filmpjes die overal op internet verschijnen, is te zien dat je lippen zichtbaar gelift worden dankzij deze truc. Dat ziet er dan zo uit:

Brandwonden

De trend komt wel met een aantal waarschuwingen. Zo kan de huid scheuren als er te hard aan wordt getrokken en in sommige gevallen kan de lijm zelfs brandwonden veroorzaken. Oeps, dat wil je niet! Deze trend slaan wij toch maar even over.

Lees ook: Dit is de onverwachte reden dat je last hebt van droge lippen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: The Sun | Beeld: Videostill