Dit type vriendin ben jij op basis van je sterrenbeeld

type vriendin sterrenbeeld

Je sterrenbeeld vertelt meer over je dan je denkt

Iedere vriendinnengroep kent verschillende types. Zo heb je de zorgzame vriendin, die erop toeziet dat iedereen veilig thuiskomt en het EHBO-kitje meteen uit haar tas tovert wanneer iemand een wondje heeft. De feestvriendin daarentegen is de sfeermaker van jullie groep, maar kan zich soms knap in de nesten werken. En dan heb je nog die vriendin waar je heengaat voor goede raad, de grappenmaker van de groep, enzovoort. Herkenbaar? Lees snel verder om erachter te komen welk type jij bent!

Ben jij de sociale, de zorgzame, of de feestvriendin?

Ram (21 maart-19 april)

Rammen zijn goed in initiatief nemen en zijn niet snel bang om iets nieuws te proberen. Ben jij een ram? Dan is de kans groot dat jij de avontuurlijke vriendin van het stel bent. Je verzint de leukste activiteiten en komt altijd met gekke ideeën. Eén ding is zeker: met jou is het nooit saai!

Stier (20 april-20 mei)

Stieren houden helemaal niet van ruzies en gaan confrontaties dan ook zo veel mogelijk uit de weg. Door hun lieve en zorgzame karakters kloppen vriendinnen graag bij de stier aan om even uit te huilen. En jij troost ze als zorgzame vriendin dan natuurlijk maar al te graag.

Tweelingen (21 mei-20 juni)

Tweelingen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en hebben een natuurlijk gevoel voor humor. Ja tweelingen, jij bent de grappige vriendin, die als geen ander hilarische verhalen kan vertellen over de gekke dingen die je hebt meegemaakt. Jouw vriendinnen liggen door jou altijd in een deuk.

Kreeft (21 juni-22 juli)

Kreeften zijn heel gevoelig, houden zich vaak op de achtergrond en voelen als geen ander de emoties en energie van hun omgeving aan. Ben jij een kreeft? Dikke kans dat jouw vriendinnen weleens gek worden van jou als empathische vriendin, omdat ze bij jou niets kunnen verbergen. Maar wanneer ze behoefte hebben aan een diepgaand gesprek, kunnen ze bij jou altijd terecht.

Lees snel verder op de volgende pagina!

Pagina 1/2