Ongelofelijk! Zó ziet een beha van €1,7 miljoen er dus uit!

En déze Victoria Secret Angel zal de beha dit jaar dragen tijdens de show

Het duurt niet lang meer en dan showen de Victoria Secret Angels weer de mooiste lingerie-creaties op de catwalk. De bekende modeshow zal plaatsvinden op dinsdag 28 november in de hoofdstad van China, Shanghai. Ook twee nieuwe Nederlandse gezichten zijn dit jaar te zien in deze grote show; Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok. Daarnaast loopt ook de Nederlandse Romee Strijd als Vicortia Secret Angel dit jaar weer mee. Tenslotte zijn ook aan het rijtje van VS-modellen de zussen en celebrities Bella en Gigi Hadid toegevoegd.

Dit jaar zal er werkelijk een kroonjuweel te zien zijn tijdens de Victoria Secret show van 2017.

Fantasy Bra
Dat de angels altijd extravagant en over the top de catwalk op gaan is bij de meesten van jullie vast al wel bekend. Maar ieder jaar is er maar één Fantasy Bra die boven alle beha’s uit stijgt. Zo droegen Heike Klum in 2001 en Gisele Bündchen in 2005 tot nu toe de duurste beha’s, namelijk: 11,44 miljoen (!) euro. Ook dit jaar zijn er kosten noch moeite bespaard om weer een fantastische Fantasy Bra de catwalk op te laten gaan.

Lais Ribeiro
Welke Angel dit jaar de eer heeft om met deze bijzondere beha de catwalk op te gaan? De 27-jarige Braziliaanse Lais Ribeiro. Ze loopt sinds 2010 al mee met alle Victoria Secret shows en dit jaar is het aan haar de eer om de Fantasy Bra te showen. De beha is van top tot teen bezet met diamanten, topaas en saffieren. Er zit dan ook aan deze beha een behoorlijk prijskaartje, namelijk 1,7 miljoen euro. Maar ach, in vergelijking met begin jaren 00’s valt dit nog best mee, toch? Wij kunnen niet wachten om dit jaar weer voor de buis te zitten en om deze spectaculaire show te bekijken! Wanneer de show precies op de Nederlandse tv wordt uitgezonden is nog niet bekend.

✨Putting on the glitz as we celebrate @laisribeiro & the 2017 #VSFantasyBra. Click link in bio to shop her look! #VSFashionShow

Een bericht gedeeld door Victoria’s Secret (@victoriassecret) op

Lees ook: Zó vaak zou je je beha moeten vervangen, wij doen het veel minder vaak…

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: videostill