Is je favoriete jeans te klein geworden? Met deze truc kun je ‘m weer dragen!


Het is zonde om je favoriete jeans de deur uit te doen

Elke vrouw heeft er wel een in haar kast liggen: een favoriete jeans of broek. Het liefst dragen we ‘m elke dag, maar dat is helaas niet mogelijk. Heb je je jeans net gewassen en lijkt hij op wonderbaarlijke wijze ineens niet meer te passen? Wees niet getreurd, want je jeans is nog te redden! Gooi ‘m dus vooral niet weg, maar draag je jeans of broek voortaan gewoon op deze manier.

Met dit simpele trucje kun je je favoriete jeans of broek gewoon nog dragen.

Knoop wil niet dicht

Wanneer je je in je favoriete broek hijst en blij bent dat-ie in ieder geval nog over je billen heen gaat, staat er vaak nog een grote hindernis voor je klaar: het dichtdoen van de knoop. Heb je op elke mogelijke manier geprobeerd om de knoop dicht te doen, maar lijkt dit maar niet te lukken? Dan kan een simpel elastiekje de oplossing voor je zijn!

Trucje

Ja, echt! Een elastiekje is alles wat je nodig hebt om je favoriete jeans gewoon weer te kunnen dragen. Haal het elastiekje door de opening waar de knoop door zou moeten. Pak een uiteinde van het elastiekje en steek deze door de opening van de andere uiteinde. Op deze manier knoop je het elastiekje vast aan de opening en hou je een lus over. Bind deze lus over de knop et voilà! Je favoriete jeans zit weer als gegoten! Een korte top zal je helaas zien, maar langere shirts of bloesjes kunnen nog prima gedragen worden zodra deze over de knoop van je broek heen vallen!

Bekijk hieronder de video met de volledige uitleg:

Lees ook: 8 trucjes om van je wallen af te komen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair, LibelleTV | Beeld: videostill