Good to know: déze oorbellen passen het best bij jouw gezichtsvorm

oorbellen gezichtsvorm

Staan grote ringen, subtiele knopjes óf elegante ear drops jou het mooist?

Ben jij nog altijd op zoek naar de ultieme oorbellen die jouw gezicht het beste uit laten komen? Die zoektocht is nu voorbij! Want of je nou een hartvormig, vierkant, rond of ovaal gezicht hebt, er bestaat een perfect paar oorbellen voor jou. 

Hartvormig gezicht

Als jouw gezicht breder is aan de bovenkant en naar beneden toe wat smaller wordt, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een hartvormig gezicht. Voor deze gezichtsvorm zijn oorbellen die wat wijder uitlopen heel geschikt. Ze geven namelijk meer evenwicht aan je gezicht, probeer ’t maar eens!

Vierkant gezicht

Als je een vierkant gezicht hebt, dan wordt het vanaf je jukbeenderen tot je voorhoofd niet echt smaller. Alle lijnen in je gezicht, dus van je voorhoofd tot je kaaklijn, zijn ongeveer even breed. Voor deze look zijn medium-lange oorbellen met een ronde of ovale vorm echt top. Ze verzachten die harde lijnen van je gezicht en maken je gezicht zo een stukje liever.

Rond gezicht

Is jouw gezicht breder bij je jukbeenderen en wat smaller naar je voorhoofd toe? Dan heb je een rond gezicht. Voor deze gezichtsvorm look zijn lange oorbellen super geschikt. Zo trekken ze de aandacht naar beneden – waar je gezicht het smalst is – en geven je gezicht wat meer lengte. Experimenteer dus zeker eens met lange oorbellen!

Ovaal gezicht

Als jouw gezicht een ovale vorm heeft, dan zijn je jukbeenderen het breedst en lopen zowel je kin als je voorhoofd iets smaller af. Voor die ovale gezichtsvormen zijn ringen, knopjes en driehoekige oorbellen heel geschikt. Ze passen perfect bij die symmetrische lijnen en geven je een mega stijlvolle look.

Driehoekig gezicht

Als je gezicht een bredere kaaklijn heeft en een wat smaller voorhoofd, dan heb je een driehoekig hoofd. Ringen of elegante ear drops moet jij zeker eens proberen. Deze oorbellen accentueren precies de goede kenmerken van je gezicht.

Lees ook: Lovin’ It: McDonald’s lanceert eigen nail art-collectie

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels