Wat een verandering: voormalig K3-lid Karen zegt rode haar vaarwel

Karen Damen

De zangeres gaat voor een totaal andere haarkleur

Hoewel K3 tegenwoordig uit drie nieuwe zangeressen bestaat, zal de oudere generatie onder ons K3 waarschijnlijk nog kennen als Karen, Kristel en Kathleen (later Josje Huisman). De meidengroep stond er -naast hits als alle kleuren van de regenboog en tele romeo- om bekend dat elk lid een andere haarkleur had. Karen had een prachtige rode coupe, Kristel was gezegend met glanzende zwarte lokken en Kathleen was de blondine van het stel. Toch heeft één van het drietal besloten hier verandering in te brengen. Karen bracht een bezoekje aan de kapper en verruilde haar rode haar voor zomerse blonde lokken. Wij kunnen ons de zangeres haast niet voorstellen zonder haar iconische rode kapsel, maar eerlijk is eerlijk: deze nieuwe coupe staat haar geweldig!

Wat vind jij van haar nieuwe coupe?

Enthousiast

Op Instagram showt Karen het eindresultaat. ‘1990 vs 2019’, schrijft de zangeres bij de twee foto’s. Haar volgers zijn dolenthousiast over haar nieuwe look. ‘Je haar is prachtig!’, ‘Super knap!’ en ‘Deze haarkleur staat je echt goed!’ luiden enkele reacties onder het bericht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1990 vs 2019 🙆

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen) op

K3

Karen Damen maakte samen met Kristel Verbeke en Josje Huisman deel uit van K3. De eerste twee zaten al sinds de oprichting in 1998 bij de groep, Josje sloot in 2009 aan toen Kathleen Aerts uit de groep stapte. In november 2015 is het drietal opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe de Pillecyn.

Lees ook: Meghan Markle komt met speciale kledinglijn voor werkende vrouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk