Klassiek en edgy: dit is dé nagellakkleur voor deze winter

nagellakkleur

Wauw!

Nu de winter zijn intrede heeft gemaakt, is het weer tijd voor nieuwe trends. Ook op het gebied van nagels, want een nieuw seizoen betekent een nieuwe nagellakkleur. Wij hebben voor je uitgezocht wat dé nagellakkleur van deze winter is. We beloven je, deze kleur kan iedereen hebben!

Cherry mocha

Ondanks dat je je handen het liefst in de winter in een paar warme handschoenen verstopt, kan een leuk kleurtje op je nagels natuurlijk niet ontbreken. Dé trend op nagellakgebied deze winter is dan ook een prachtige kerstachtige, diep rode kleur. Op TikTok gaat de ‘cherry mocha’, zoals de trend wordt genoemd, al helemaal viraal. De kleur is elegant, chique en toch een beetje edgy.

Goed te combineren

Weet je nog niet precies wat voor outfit je uit te kast gaat trekken voor oud en nieuw, maar heb je je nagelafspraak al staan? No worries! Deze cherrykleur past perfect bij verschillende kleuren en outfits. De nieuwste trend staat prachtig bij goud, wit en zwart, maar ook bij rood, grijs en metallic.

je deze winter op je nagels wilt? Of heb je al een nagelafspraak staan voor oud en nieuw? Deze cherrykleur past perfect bij verschillende kleuren en outfits. Wees niet te bang om ‘m te combineren met een felle kleur, want met deze klassieke kleur zal je de plank echt niet snel misslaan.

Zelf maken

Dat dit nagellakkleurtje populair zou worden, is ook de nagellak fabrikanten niet ontgaan. De kleur is momenteel overal te verkrijgen, van duur tot goedkoop. Mocht je helemaal budgetproof willen gaan, dan kun je ook even in je eigen collectie duiken. Je kan de kleur namelijk heel makkelijk zelf mengen! Met de primaire kleuren (rood, blauw en geel) en een beetje zwart, maak je in een handomdraai je eigen, unieke cherry mocha-kleur! Tip: maak wel genoeg voor al je nagels, want het is erg lastig om precies dezelfde kleur weer te maken.

Lees ook: Met dít trucje blijft je parfum langer zitten

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Adobe Stock