Met deze 6 kapsels kun je die flinke uitgroei gemakkelijk verbergen

uitgroei verbergen verbloemen kapsel haar

Met deze tips heeft niemand door dat jij een flinke uitgroei hebt

Ben jij niet zo’n fan van je eigen haarkleur en ga je regelmatig naar de kapper om de boel in de juiste kleur te verven? Dan weet jij als geen ander hoe vervelend die uitgroei kan zijn. Ook al lijkt het in de ene spiegel soms erger dan in de andere: it’s out there. Kun je nog even niet naar de kapper? Deze haarstijlen verbloemen die uitgroei van top tot teen. 

1. Haarband

De meest gemakkelijke oplossing: een haarband. We zien ze tegenwoordig steeds vaker en dat is niet zonder reden. Het maakt je outfit af en verbloemt binnen enkele seconden een flinke uitgroei. Ook handig wanneer je je coupe al een aantal dagen niet hebt gewassen.

haarband

2. Knot

Het is misschien een look die je voornamelijk tijdens het slapen draagt, maar kan hartstikke goed staan. Maak een knot boven op je hoofd af met een leuke scrunchie en voilà: een fris kapsel is geboren.

knot

3. Halve knot

Met een halve knot wordt bedoeld dat je de bovenste helft van je haar in een knot draait. De onderste helft laat je bij dit kapsel gewoon los hangen. Wedden dat niemand jouw uitgroei ziet?

halve knot

4. Zigzag

Draag jij je haar altijd in een middenscheiding? Switch dan eens van scheiding. Kies ervoor om je haar naar de zijkant, naar achteren of in een zigzag scheiding te dragen. De zigzag scheiding is helemaal een aanrader wanneer je voor wat extra volume wil gaan. Proberen maar!

zigzag

5. Vlechten

Hier moet je wellicht een hulptroep voor inschakelen, want vlechten is niet voor iedereen even makkelijk. Is het eenmaal gelukt? Dan zul je zien dat die uitgroei een stuk minder opvalt.

vlecht

6. Accessoires

Naast de haarband zijn er natuurlijk nog tig andere accessoires waarmee je een fikse uitgroei kunt verbergen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk petje, een sjaaltje op je hoofd of een zomerse hoed. Zo bescherm je je haar in de zomer ook nog eens tegen de zon.

accessoires

Lees ook: Deze vrouw is compleet onder de indruk van haar nieuwe uiterlijk na metamorfose

Bron: Well and Good | Beeld: Unsplash