Verrassend: dit is de beste kleur ondergoed voor onder een witte broek

kleur ondergoed

Is het rood, of toch een andere kleur ondergoed?

Het is vaak onderwerp van discussie: welke kleur ondergoed kun je nu het beste dragen onder een witte broek? Vaak wordt de kleur rood genoemd, maar vrouwen die dit hebben uitgeprobeerd weten het zeker: rood werkt niet goed. 

Welke kleur is dan wel de oplossing voor ons witte-broekenprobleem?

Zomerse witte broek

Wat niet mag ontbreken in een zomerse garderobe is de witte broek. Of het nu een spijkerbroek of een een pantalon is: de witte broek is geschikt voor iedere situatie en kan met alles gecombineerd worden. Minder elegant wordt het kledingstuk echter als deze doorschijnt: niemand zit erop te wachten geconfronteerd te worden met het feit dat haar ondergoed zichtbaar is. Wil je dit probleem voorkomen, dan is het handig om het volgende in je achterhoofd te houden:

Tips

  • Kleur: vaak doen mensen onder een witte broek wit ondergoed aan. Dit is echter helemaal geen goed idee: wit valt juist op. Rood wordt vaak aangeraden om te dragen, maar wist je dat huidskleur nog beter werkt? Huidskleurig ondergoed gaat op in je huidskleur en is dus onzichtbaar.
  • Model: maar wat ook belangrijk is, is het model van het ondergoed. Wat je het beste kunt dragen onder een witte broek is en hipster, boxer of string. Een normale onderbroek kun je echter beter niet dragen: de lijntjes zijn, vooral bij iemand met vollere billen, al gauw zichtbaar onder een strakke broek.
  • Maat: daarnaast is het ook van belang dat je niet te klein ondergoed draagt. Te klein ondergoed zorgt ervoor dat er lijnen ontstaan en dat je billen als het ware worden ‘afgeknepen’. Maar ook de maat van je witte broek doet er toe: lichte kleding tekent sneller dan donkere kleding. Daarom kun je beter voor een wat grotere maat kiezen.

Lees ook: Dit zijn 10 tekenen dat jij een hele goede relatie hebt

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Good Housekeeping | Beeld: Pxhere