Korte rok of broek aan? Zó voorkom je dat je benen blijven plakken aan een stoel

aardbeibenen

Irritant en soms pijnlijk: vastplakkende benen!

De zomer is in volle gang en jij gaat lekker gehuld in een jurkje, rokje of short de deur uit. Na een paar uurtjes shoppen plof je neer op een terrasstoel voor een welverdiend drankje, maar zodra je op wilt staan merk je het. Een leed dat bijna elke vrouw weleens heeft doorgemaakt… 

Jawel, je benen zijn weer eens blijven plakken aan de terrasstoel. Er af komen kan voelen als een vastzittende pleister lostrekken, niet heel prettig dus. En je blijft achteraf altijd met van die rode vlekken op je benen zitten, ook daar wordt je niet vrolijk van. Dan maar een servetje op de stoel leggen? Geen geweldige oplossing, want de servet blijft ook aan je benen plakken als je een beetje zweet. Accepteren en verbijten dan maar? Nee hoor!

De oplossing: babypoeder. Door wat babypoeder aan de achterkant van je benen te kloppen voordat je de deur uitgaat voorkom je dat je aan allerhande meubilair vastgeplakt blijft zitten. Handig op het terras, maar ook in de auto of trein! En je hoeft je geen zorgen te maken over zichtbare poedervlekken, want het is namelijk onzichtbaar!

Lees ook: Met deze handige tip voorkom je dat je poeder, blush of oogschaduw kapot gaat in je toilettas

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash