WIN: 2x een pakket uit de sieradencollectie van Patty Brard en dochter Priscilla

pritty

We geven twee pakketten weg!

Patty Brard heeft de afgelopen maanden weer flink gewerkt aan een nieuwe collectie. Ditmaal kreeg ze hulp van dochter Priscilla Nasi en hebben ze samen een sieradencollectie ontworpen! De collectie heet PRITTY en is te verkrijgen bij Kruidvat. Wij mogen twee pakketten uit deze collectie weggeven!

Deze winactie is gesloten, de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Samenwerking

Moeder Patty en dochter Priscilla hebben voor het eerst samen hun eigen stijl en creativiteit gebruikt om een breed assortiment aan sieraden te ontwikkelen. Van armbandjes tot ringen en van oorbellen tot kettingen; alles is terug te vinden in de eerste Pritty-lijn. Patty is dan ook mega enthousiast over de nieuwe collectie. “Pritty is een combinatie van onze namen, Priscilla en Patty en staat natuurlijk voor je mooi voelen. Het is ons eerste project samen en we zijn er beiden supertrots op!”

Priscilla vervolgt: “Pritty is voor mij een droom die eindelijk uitkomt! Ik wilde al zo lang iets met een van mijn grootste passies doen. En zie hier; de eerste collectie sieraden is werkelijkheid! Het uitzoeken van modellen, kleuren en het samenstellen van de moodboards heb ik met heel veel plezier gedaan. Ik heb er oprecht zo van genoten!”

Kruidvat

Het is voor Priscilla de eerste keer dat ze een eigen lijn uitbrengt in samenwerking met Kruidvat. Patty heeft al een aantal succesvolle collecties van haar merk ‘From PB with Love’ op haar naam staan bij de drogist, maar gooit het nu over een andere boeg. “Het is fijn om mijn dochter zo gelukkig te zien en haar iets te zien doen waar haar hart ligt en waar ze oprecht goed in is. Daarnaast liggen onze smaken dicht bij elkaar en vind ik het geweldig om haar creatief aan te vullen”, aldus Patty.

Wij hebben goed nieuws voor iedereen die dol is op de Pritty-collectie, want we mogen twee keer een pakket weggeven met daarin de gehele collectie! Je krijgt dan van elk sieraad een stuk, dus denk aan armbandjes, oorbellen kettingen en ringen. Hoe leuk is dat?

patty

Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Je hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen vóór 7 september 2022 23:59. Winnaars ontvangen bericht en krijgen een pakket thuisgestuurd.

Bron en beeld: Kruidvat