Lingerie die niet mag ontbreken in je zomergarderobe

ondergoed

Ook de juiste lingerie is belangrijk tijdens de warme zomermaanden

Je hebt je kledingkast vast al vol hangen met nieuwe hippe zomeroutfits. Maar datgene wat je onder je zomerkleding draagt, mag ook niet ontbreken deze zomer. Bh’s, body’s en strings van bijvoorbeeld LASCANA zijn belangrijker dan ooit. Tegenwoordig is lingerie een onderdeel van je outfit geworden en zijn er verschillende trends en ontwikkelingen te volgen op het gebied van lingerie die je niet mag missen. We zetten de belangrijkste trends voor je op een rij. 

Zwoele zomer

We zien deze zomer veel kant en satijn. Kies daarom voor een bh of string met een kantrandje of ga voor een satijnen stof. In de garderobes van veel vrouwen zijn strings bijna niet meer weg te denken, ze zijn namelijk ideaal voor onder een jurkje of rokje. Strings schijnen niet snel door je kleding heen en passen hierom goed onder een luchtige zomeroutfit. Het is even wennen op het begin, maar zodra je een aantal keren een string hebt gedragen, wil je niet meer anders. Op het gebied van beha’s zien we dat een beha steeds meer van zich mag laten zien. Tegenwoordig kunnen we hierom onze beha combineren met een zomerse top. Kies bijvoorbeeld voor een kanten beha of bralette met een off-shoulder t-shirt. Speel daarnaast ook het met soort beha dat je draagt. Denk aan push-up beha’s, voorgevormde beha’s of een beha met alleen een linnen stof. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in je outfits.

Speelse twist

De body is helemaal terug van weggeweest en mag daarom niet ontbreken in je zomergarderobe. Een body is behalve sexy ook nog eens ontzettend comfortabel. Een body is toegankelijk voor vrouwen met allerlei verschillende maten. Heb je geen maatje 36? Ook dan staat een body je prachtig. Body’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, waardoor je het kan afstemmen aan je eigen voorkeur. Ook is de lingeriejurk een belangrijk onderdeel van je kledingkast. Het ziet eruit als nachtkleding, maar is ook geschikt om overdag te dragen wanneer het erg warm is. Wil je een extra speels effect creëren, kies dan voor de juiste kleur. Deze zomer zien we dat er veel felle kleuren en bloemenprints gebruikt worden in lingerie. Dit geeft een speelse twist aan je lingeriecollectie en is dus ideaal om komende zomer te combineren met je gekleurde zomerkleding.

Veel mogelijkheden

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van lingerie. Met een satijnen body, een gekleurde bralette en een kanten string ben jij helemaal klaar voor de zomer. Deze items zijn daarom onmisbaar in jouw kledingkast. Met welk item ga jij de show stelen?

Lees ook: Dit is de reden dat je eigenlijk nooit met ondergoed aan moet slapen

Beeld: Pexels