Met dit bijzondere trucje lijken je wenkbrauwen een stuk voller

wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen in een handomdraai

Ben jij niet gezegend met een volle wenkbrauwen? Grote kans dat jij inmiddels een pro bent in het bijtekenen van je wenkbrauwen. Dit werkt prima en met de juiste skills lijken je wenkies bijna écht. Toch staan we altijd open voor nieuwe trucjes en daarom geven we je vandaag een tip waardoor jouw wenkbrauwen extra vol lijken – en je maar één minuutje nodig hebt. Aan de slag!

Waarschijnlijk heb je dit product al in huis.

Primer

Om je wenkbrauwen een tikkie voller te laten lijken heb je een make-up primer nodig. Normaal gesproken gebruik je dit middeltje om onder je foundation aan te brengen. Hierdoor blijft je make-up langer op z’n plek. Maar dat primer ook op je wenkbrauwen te gebruiken is, had je waarschijnlijk niet verwacht. Je legt door de primer een extra laagje op je wenkbrauwen, waardoor ze een stuk voller lijken.

Hoe werkt het

Voordat je met je vinger een flinke klodder primer op je wenkbrauwen aanbrengt: wij leggen uit hoe het werkt. Primer heeft vaak een witte kleur. Jouw wenkbrauwen wil je liever zo donker mogelijk, dus let hier goed op. Pak een spoolie – oftewel: een schoon mascaraborsteltje – en borstel in zigzaggende bewegingen de primer door je wenkbrauwen heen. Bouw het op in dunne laagjes en zorg ervoor dat er geen klontjes ontstaan. Je eindigt met een gekleurde wenkbrauwgel, zodat je wenkbrauwen de juiste kleur krijgen. Voilà! Je volle – én natuurlijk ogende – wenkbrauwen zijn een feit.

Lees ook: Dit is volgers wetenschappers het geheim van een mooie selfie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: &C | Beeld: Unsplash