De perfecte eyeliner maak je met behulp van dít keukengerei!

eyeliner

Nooit meer mislukte eyeliner!

Een randje eyeliner kan een extra definitie aan je ogen geven, mits het goed zit natuurlijk. Een rommelige lijn boven je ogen heeft namelijk nog nooit iemand er beter uit doet zien. Maar hoe zorg je er nu voor dat je geen rommelige lijn krijgt?

Het antwoord zal je verbazen; de perfecte winged eyeliner maak je met behulp van een lepel.

Lepel
Wil je een mooie ooglook creëren en je ogen beter laten uitkomen, dan is eyeliner een heel goed idee. Maar, om het te laten werken heb je wel een strakke lijn nodig die aan beide kanten hetzelfde is. Moeilijk, maar gelukkig maakt dit trucje met een lepel het je veel makkelijker. Het lijkt erg lastig, maar met deze handleiding is het heel makkelijk. Je gaat als volg te werk:

  • Gebruik eerst de achterkant van de lepel -dat wil zeggen het rechte stuk- om in je ooghoek een streepje omhoog te zetten. Dit wordt je wing. 
  • Draai de lepel daarna om zodat je met de bolle kant kunt werken. Gebruik de bolle kant om een curve te maken. Begrijp je dit niet helemaal, dan kan het plaatje hieronder uitkomst bieden.
  • Vul eventuele kale stukken in met nog een lijntje eyeliner.
  • Herhaal het proces aan de andere kant en je zult zien dat je aan beide kanten een perfecte winged eyeliner hebt gezet.

Lees ook: Wil je er jonger uitzien? Doe dít dan met je make-up

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron Cosmopolitan | Beeld: videostill