Sproetjes maken met uitgroeispray? Dit ‘trucje’ gaat viral op TikTok

sproetjes

Het was nog nooit zo makkelijk om sproetjes te krijgen

Nu het zonnetje zich vaker laat zien, komen de sproetjes ook weer terug op het gezicht. Althans, als jij hiermee gezegend bent natuurlijk. En voor iedereen die geen natuurlijke sproeten heeft, biedt uitgroeispray de uitkomst. 

Uitgroeispray

Uitgroeispray? Ja, je leest het goed. Dit middeltje waarmee je normaal gesproken je uitgroei makkelijk kunt verbloemen, gaat nu viral om een hele andere reden. Op TikTok gaat namelijk een hack rond, waarmee je zelf sproetjes kunt maken met de Magic Retouch van L’Oréal. Droom jij ook van een paar (of een gezicht vol) vrolijke sproetjes in de lente en zomer? Dan is dit trucje jou op het lijf geschreven. Het kost je nog geen een minuut en het ziet er ook nog eens natuurlijk uit, wat willen we nog meer?

Sproetjes maken

TikTokker Ollie Rockabilly laat in een video zien hoe ze zelf de sproetjes maakt met de uitgroeispray van L’Oreal. Ze gebruikt hiervoor de Magic Retouch in de kleur medium iced brown. Als je dit trucje zelf ook gaat proberen, kun je het beste voor een uitgroeispray gaan die goed bij je eigen haarkleur past.

Zo ga je te werk: houd de spray zo’n 20 tot 30 centimeter van je gezicht af. Doe je ogen dicht en spray heel voorzichtig op je gezicht. Doe eerst een klein beetje en herhaal dit totdat je tevreden bent met het resultaat. Zo tover je in een mum van tijd natuurlijk ogende sproetjes op je gezicht!

Benieuwd hoe Ollie de sproetjes precies maakt? Je ziet het in onderstaand filmpje.

@ollierockabilly

Attempting a freckle tutorial, using L’Oréal magic retouch in medium iced brown. #fakefreckles #freckle #frecklestutorial #frecklesmakeup #makeup

♬ original sound – Ollie Rockabilly 🖤

Lees ook: Deze 7 dingen in de supermarkt zijn mega goedkoop

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: TikTok @ollierockabilly, Women’s health | Beeld: Pexels