Deze TikTok-hack om van een zuigzoen af te komen gaat viral

zuigzoen

Het wondermiddel vind je in je keuken

Een avondje intiem geweest met je partner? Dan kan het zo zijn dat je daar de volgende ochtend een souvenir aan overhoudt. Juist, een flinke zuigzoen in je nek. Hoewel een zuigzoen traditioneel gezien een teken is van passie en liefde, is het niet per se het soort accessoire dat je aan je collega’s of schoonouders wilt laten zien. Vaak wil je dan ook zo snel mogelijk van die zuigzoen af zijn. Gelukkig is daar TikTok met de oplossing!

Zuigzoen

Hoewel het internet vol staat met tips om een zuigzoen snel weg te krijgen (koelen met ijs of er tandpasta op smeren), lijkt tijd nog altijd de beste remedie tegen deze plaatselijke bloeduitstorting. Toch is er volgens TikTok een andere manier om snel van een zuigzoen af te komen. En daar heb je alleen wat concealer én een garde voor nodig.

Garde

Juist, als we de vrouw achter het TikTok-account @thesecrethoebag mogen geloven, is een garde hét geheime middel in de strijd tegen zuigzoenen. In het filmpje op het sociale medium laat ze haar routine, die uit drie stappen bestaat, om van een zuigzoen af te komen. Allereerst draait ze met het bovenste uiteinde van de garde over de plek heen, totdat het bloed als het ware is verspreid. Vervolgens brengt ze wat groene concealer aan om de roodheid te camoufleren. Tot slot gaat ze hier nogmaals overheen met huidskleurige concealer, om de zuigzoen helemaal weg te werken. Het resultaat? Het lijkt erop alsof er nooit een zuigzoen heeft gezeten!

Uitgeprobeerd

De TikTok-video is inmiddels ruim 40 miljoen (!) keer bekeken en 2,5 miljoen keer geliket. Meerdere mensen hebben de TikTok-hack met de garde geprobeerd en zijn diep onder de indruk. “Jongens, de garde helpt echt, ik heb het geprobeerd!”, schrijft iemand. Een ander laat weten: “Ik zweer dat dit zo goed werkt.”

@thesecrethoebag

oops

♬ origineel geluid – Charlotte Arts

Lees ook: Op welke manier zoen jij met je partner? Dit zegt het over jullie relatie

Bron: TikTok | Beeld: iStock