TikTok-hack: een vork gebruiken om make-up aan te brengen

vork

Het blijkt een super handige tool te zijn

Grote kans dat jij je make-up meestal aanbrengt met een kwastje, spons of gewoon je handen. TikTok heeft echter een andere manier gevonden om make-up aan te brengen, namelijk met een vork. Say what?

Bestek

Dat TikTok vol staat met handige beautyhacks weten we inmiddels wel. Is het niet een handig trucje om je haar in 5 minuten te krullen, dan is het wel een manier om je wenkbrauwen beter te tekenen. We zweren bij deze tips en zijn dan ook superbenieuwd naar de nieuwe beautyhack om een vork te gebruiken bij het contouren.

Contouren

Als we naar NikkieTutorials kijken lijkt contouren zo gedaan, maar wanneer we het zelf proberen is het vaak een hele klus. TikTok heeft echter een handige oplossing gevonden voor iedereen die moeite heeft met het contouren van bijvoorbeeld hun neus, want een vork zou de oplossing zijn. Jep, we maken geen grap. We kennen de truc om een lepel te gebruiken bij het aanbrengen van oogschaduw al, maar een vork bleef tot nu toe in de bestekla bij het make-uppen.

Drie lijnen

TikTokker Christine Abraham bewijst echter dat een vork juist super handig is wanneer je make-up aanbrengt. Ze laat in haar TikTok-video zoen hoe het trucje met de vork werkt. Ze legt de vork op haar neus en breng vervolgens in de binnenste streep concealer aan, en in de buitenste twee strepen donkere contour. Deze drie lijnen veegt ze uit. En het resultaat zal je verbazen, want haar neus is hierdoor perfect gecontourd! In de video hieronder kun je precies zien hoe Christine te werk gaat. Ideaal!

@christineabrahamm Nose Contour Hack 🍴 #nosecontour #nosecontouring #fork #makeuphack #fyp #makeuptips ♬ Said Sum – Remix – Moneybagg Yo, City Girls, DaBaby

Lees ook: Deze 7 dingen in de supermarkt zijn mega goedkoop

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: TikTok @ollierockabilly, Beautify | Beeld: Unsplash