Oeh! Dit super populaire lipmask van Laneige scoor je nu bij Etos

Laneige lip mask

Wij rennen alvast naar de drogist!

Skincare-fanaten opgelet! Het onder velen wel bekende Lip Sleeping Mask van Laneige is vanaf nu niet alleen meer bij de meer high-end drogisten verkrijgbaar, maar ook gewoon bij Etos. Dus heeft de winter ook z’n sporen achtergelaten op jouw lippen? Ren dan snel naar Etos! 

Het merk

Laneige, het Zuid-Koreaanse beauty-merk dat over de hele wereld geliefd is, staat bekend om haar wonderbaarlijke huidverzorgingsproducten. De formules die ze gebruiken, vol met mineralen, fruit- en bloemextracten, hebben namelijk een zeer positieve werking op je huid. En het beste van alles? Deze goodies zijn 100% cruelty-free, geschikt voor alle huidtypes en laten je huid stralen door ‘m goed te hydrateren. Wat wil je nog meer?!

Lip Sleepinbg Mask

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn helemaal verslaafd aan dit voedende masker voor je lippen. De balsem veegt op een zachte manier de dode huidcellen van je lippen weg en herstelt droge, gebarsten lippen terwijl je slaapt. Vol met vitamine C en antioxidanten, is het als een soort verjongingskuur voor je lippen, kalmerend en hydraterend tegelijk. De romige textuur smelt als het ware op je lippen, waardoor je huid het snel opneemt. En oh: ook de smaken zijn simpelweg heerlijk – van de zoete Berry-smaak, tot de verfrissende smaak van appel-limoen.

@etoskroes Nieuw bij Etos Kroes Vlaardingen! LANEIGE lipmasker mini kit en Honing Lipbalm! 🩷 #etos #laneigelipmask #laneige #etoskroes #makeup #beauty #sleepingmask #honeybalm #honeylipbalmviral #etosmerk #beautytok ♬ Strawberry – Prod. By Rose

Prijs

De Lip Masks van Laneige zijn voor nu alleen in de winkel verkrijgbaar. Enne, geloof ons: je wilt er snel bij zijn, want deze dingen vliegen de schappen uit! Bij de drogist verkopen ze nu de Laneige Lip Sleeping Mask kit, met maar liefst 4 verschillende smaken voor een spotprijsje van €14,95. Geef je de voorkeur aan één smaak? Dan kun je ook gaan voor het Berry Lip Sleeping Mask voor slechts €9,95. Wij rennen alvast naar Etos!

Lees ook: Te leuk! Je kunt je nu opgeven als figurant voor Gooische Vrouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock